Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Vajon hányan éljük át ezt? 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hányan éljük át ezt? 3 éves kapcsolat- 2 év együttélés után nem is gondolkodik az eljegyzésen. Hasonló cipőben járók, ti hogy viselitek?

Figyelt kérdés

Rosszindulatúak kérem kíméljenek az okos megjegyzésektől. Sorstársak véleményét várom, ki hogy vészeli át?

Tudom, nem kellene, hogy számítson, de sajnos nem tudom kizárni a tudatomból, hogy a nálam fiatalabb vagy velem egyidős 24 éves ismerőseimet sorban jegyzik el, veszik feleségül 1-1.5 éves kapcsolataikban, míg én csak várok és várok egyre fogyó türelemmel.

Miután nem vagyok az a fajta nő, aki kikönyörögné a gyűrűt, vagy megfogná a férfit egy babával, valóban csak a csendes őrlőés marad, de lassan teljesen felemészt. Szeretjük egymást, de úgy tűnik nem eléggé?!

2016. jún. 24. 23:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
ha még nincs előrelépés->szerintem beszélgess el vele erről, és ne hagyd, hogy ő kezdjen el a majd egyszer témáról beszélni, hanem te vázold fel elsőként, hogy hogy képzeled az életed, pl szeretnél legkésőbb 26 évesen házasodni, mert az első gyerekedet 30 éves korod előtt szeretnéd szülni, vagy legkésőbb 30 évesen szeretnél először szülni. ebből csak megértni, hogy akkor mostanság vagy jövőre valamikor meg kellene kérnie a kezedet. ha ő is akarja, akkor meg nem értem mi a gondja.
2016. okt. 26. 01:08
 22/22 anonim ***** válasza:
Azóta mi a helyzet?
2020. jún. 4. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!