Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ez most AZT jelenti?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most AZT jelenti?

Figyelt kérdés

Párommal egy eve èlunk egyutt ket honapot jartunk elotte , gyorsan alakulnak a dolgok. De ugy vagyunk vele jobbigy mint evekig randizgatni es elhuzni az idot, mivel lakva ismerjuk meg egymast.

Ez csak a mi velemenyunk/elmeletunk

Szoval szombaton

voltunk lagziban.

Ugy hallottam aldasat kerte a szuleimtol hogy megkerje a kezem. Onnan tudom h a butus nem figyelt es felhivta anyukajat h elujsagolja ezt neki.es meghallottam.

Amikor elkezdte meselni es leesett mirol van szo odebb mentem nem hallgatoztam tovabb.

Igyis csak foszlanyokat hallottam. De a lenyeget tutira.

Most akkor hamarosan szamithatok egy lanykeresre?

22L

27F

Mindenben osszetartunk.4 eves kapcsolatom alatt sem ereztem ennyire jol magam. Es biztonsagban. Masfel ev utan lehet h korai..de mar nem hiszem h sok meglepetes varna vele kapcsolatban.

Velemenyek? Vajon tenyleg megker ha aldasat kerte a szuleimtol?

2016. jún. 27. 10:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Gratula!Sok boldogsagot:)
2016. júl. 21. 07:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Grat.😁
2016. júl. 21. 07:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Állat. Csak egy apróság, mert most hülyének érzem magam. Ha 1 éve laktok együtt, és előtte 2 hónapot jártatok, akkor minek az évfordulója volt most? :)
2016. júl. 21. 08:08
 14/17 A kérdező kommentje:

Igazabol egy jelentektelen evfordulo , annak a napja amikor eloszor talalkoztunk 2 éve ! Csak akkor meg nem tudtunk talalkozgatni , mert kuldoldon eltem:)

Kulonleges volt mert odamentunk ahhoz a kavezohoz ahol mindig talalkoztunk!:) azert jelentektelen nekem mert en csak rendes evfordulot szeretek "tartani"de neki fontos mert sokat vart ram, mire ossze jottunk!:) persze mostantol nem tartjuk.:)

2016. júl. 21. 11:03
 15/17 H_Vivien ***** válasza:
Gratula :) Nekem 7 hónap után kérte meg a kezem a férjem. Lassan 5 éve vagyunk együtt, most volt az esküvőnk 24-én. Kicsit elhúzódott, mert közben lett egy kisfiúnk, aki most volt 2 éves :) De... Már bocsánat a kérdésért, ki éli az életed? Te vagy a család, barátok? Ha Ti úgy érzitek, hogy itt az idő az eljegyzésre, a Ti dolgotok, nem másé. Legyetek boldogok együtt a többivel nem kell foglalkozni ;) Dok boldogságot így ismeretlenben is :)
2016. júl. 21. 11:06
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Én biztos nem vennék el egy 22 évest. Nem hinném hogy sokat hozzá tudna tenni a kapcsolathoz.
2016. júl. 21. 11:35
 17/17 H_Vivien ***** válasza:
#16 Te mire gondolsz? Mit nem tudna hozzátenni a kapcsolathoz egy 22 éves nő?
2016. júl. 21. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!