Szerintetek kijön 5500 forint per fő a kaja? A menü húsleves két féle köret sültes tál (cordon bleu, cigánypecsenye , rántott sajtés karfiol) mellé vegyes savanyúság ez a terv desszert nemlesz mivel rakat sós és édes süti is lesz

válasza:

válasza:2
Inkább csak szegényesnek, de ha valakinek ennyire telik, akkor az ennyiből hozza ki a maximumot.
Mi lenne az alternatíva? Adósságba verik magukat? Esetleg nem házasodnak össze?
A kérdésre válaszolva, egészen biztos, hogy 5500 forintból nem jön ki még egy kétfogásos ebéd sem. Ha ennyit akartok rászánni, akkor valami alternatív megoldáson gondolkodjatok.

válasza:

válasza:4
Például.
Vagy mondjuk elmennek sütögetni valahova, netán egy jobb minőségű szendvics / szárazsüti vendégség a szertartás után. Nincs ezzel gáz, ha valakinek nem futja többre.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tudom a cigánypecsenye tarjából készül és kisütik vagy kenyérrel vagy sült krumplival adják és valahol szalonnával is. A kérdésem arra vonatkozik hogy (persze izlés szerint mindenki) de hogy a hagyományos pác hozzá őrölt foghagyma keverve őrölt pirospaprikával és...
A facebook letiltotta a süteményes képemet a négerkockámról arra hivatkozva, hogy nem felel meg az irányelveiknek mert szerintük rasszista szóhasználatot tartalmaz... Szerintetek jogosan művelték ezt? Mit tehetünk, ha ez a sütemény neve...
A gyermekem megkívánta a finom cigánypecsenyét. Meg akartam lepni, ezért bementem egy budapesti, zuglói étterembe és megrendeltem elvitelre. A hangulatos étteremben ma először jártam, véletlen volt dolgom arrafelé, egyébként, nem lakom közel. A pincér azt mondta,...
Mert én a receptek nagyját mindig karajjal meg tarjával látom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!