Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Polgári esküvőn mikor jön a csók?
Figyelt kérdés
A gyűrűhúzás után vagy mikor?2011. szept. 23. 21:49
1/7 anonim válasza:
Igen, utána, de ezt sztem úgyis megbeszélik az érintettekkel előtte. Pont most voltam egy ilyen esküvőn.
2/7 anonim válasza:
nem csak a filmekben van csók?
3/7 anonim válasza:
nem tudom, h általában hogy van, de múlt szombaton voltam egy esküvőn, annak a polgári "részén" egyáltalán nem volt csók, csak az azt követő templomin.
4/7 anonim válasza:
Nekünk sem volt csók az anyakönyvvezető előtt.
5/7 anonim válasza:
Nekünk volt.
Mikor összeadott minket, felhúztuk a gyűrűket, férj-feleség lettünk, akkor szólalt meg az anyakönyvvezető, hogy köszöntsük egymást.
6/7 anonim válasza:
Nálunk is úgy volt mint a 22:20-asnál!
:)))
7/7 anonim válasza:
Ha párodnak eltereled a figyelmét, akkor gyorsan meg tudod csókolni...
...az anyakönyvvezetőt!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!