Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a három esküvő (vacsora) helyszínről?
A második abszolút nem tetszik, kicsit igénytelen hatású a hely...
A három közül talán a 3. tetszik a legjobban, de az nem minden esküvő hangulatához illik (pl. falusi mulatós lagzinál érdekesen nézne ki).
Az első tűrhető, kicsit sötét, de hangulatos.
Első: modern, tetszik, de nappalra sötét. Ha délután esküdtök, és este csak lagzi lesz, akkor jó. De ha már délben egybekeltek, akkor kár lenne egy sötét helyen elvesztegetni a napfényes órákat.
Második:
Vannak lehetőségek a helyben, bár szintén nem túl napfényes... a képen látható asztal ezeket pont nem használja ki. Ilyen erős színekhez egyszerű fehér dekor kell csak, mindenféle csicsa nélkül, a virágok és a szalvéta pedig színben a teremhez passzoljon. A fal és a padló színeivel nem lehet szembemenni. Viszont a a falon árválkodó szárított rózsák nem szépek, le kellene őket venni.
Hamradik: túúl sok. Túl sok szín, túl sok forma, túl sok minta... semmi szín alatt sem választanám. Ha a kék teremrész nem lenne ott, akkor viszont nagyon elegáns lenne. De a kettő együtt sok.
Nekem a legjobban az első terem tetszik, de így képről nagyon sötétnek tűnik :(
Nekem az első tetszik, én a kisebb felhajtást szeretem, bár az asztalok elrendezésében meg egyértelműen a második, nekem azt tetszik, ha mindenki lát mindenkit és nincsenek elszeparálva a vendégek.
A harmadik nekem is túl sok.
1. nagyon sötét és alacsony
2. nem sok látszik belőle, csak egy-egy részlet, így nem lehet megállapítani, hogy milyen
3. nagyon szép, elegáns
Az első szép, csak túl sötét. A második is elég jó.
A harmadik túl steril, és a székszoknyák feleslegesek. Kényelmetlen mellettük ülni a vendégeknek.
7-esnek:
VIDÉKI vagyok! És büszke vagyok rá! Van élet Budapest határain kívül is! Várom a tej ajánlataidat, nyugodtan linkelj, hogy szerinted mi a tökéletes. :)
A 3. helyhez jár alapból a székszoknya, nem kell rá külön fizetni, már benne van a terembérletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!