Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6-7 év és 2 gyerek után fehér ruhás, kis lagzis esküvő?
2 gyerek után nem. Sem kis lagzinál, sem nagynál:D Inkább egy szépen dekoltált nyári karcsúsított 3/4-es ujjú blézert, hosszú bokáig érő selyem, bőszárú nadrág-az a vékony, és tűsarkú. Sima konttyal. De ezt csak akkor ha vékony vagy.
Jah, és max a blézer lenne fehér, de a naci valami álomszép szín, a cipő pedig fekete és egy szolid fehér csokor:)
A ruhát később is fel fogod tudni venni.
Az én magánvéleményem szerint nem illik valodi fehér menyasszonyi ruhát felvennie annak a nőnek, aki:
-többedszerre köt házasságot
-gyereke van
-35 feletti
-terhes.
Ettől függetlenül ha valaki abban szeretne férjhez menni, hát hajrá, sok boldogságot neki. Nem szólnál meg, nem gondolnék rosszat róla, vagy hasonló. Én igy gondolom, ő meg úgy. Szerencsére nem kell egymástól engedélyt kérni.
Sok boldogságot előre is, kérdező.
Szia !
Mi is a közeljövőben házasodunk ! S tudod mit ? Én is felveszem a menyasszonyi ruhát ,mert jó esetben egyszer van erre lehetőség és mert a párom is szeretne abban látni ! Nálunk is van már egy gyerek ,sőt 12 éve vagyunk együtt és ez nem akadályoz ,hogy úgy és abban házasodjak ,amiben szeretnék . Én speciel most úgy gondolom nem túl habos -babos hófehér menyasszonyi ruhát szeretnék ,hanem ekrü szinűt . Kis esküvőnk lesz nagyon ,de én ennek ellenére sem akarnék pl kosztümben házasodni és ebben a vőlegényemmel tökéletesen egyetértünk .Hogy ki mit gondol erről ,az magánügy .
Sok boldogságot nektek kérdező ;-) !
19!
Nem ezt irtam, de mindegy. Ellenben ha ezt a logikát követjük: eselyes, hogy egy terhes no, vagy akinek gyermeke van, illetve nem 16 eves, vagy mar volt ferjnel, az nem szűz. Valószínű hogy a mai menyasszonyok talán fél százaléka az, aki szűzen megy férjhez, de amikor egyértelműen lathato, hogy messze nem ártatlan a menyasszony akkor nekem, ismétlem nekem visszatetsző, ha habos menyasszonyi ruhát vesz fel. En sem feleltem meg az általam felállított "felteteleknek", nem is vettem fel ilyen ruhát. Mégegyszer mondom, mindenki azt vesz fel, amit akar, en a személyes véleményemet irtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!