Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 6-7 év és 2 gyerek után fehér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6-7 év és 2 gyerek után fehér ruhás, kis lagzis esküvő?

Figyelt kérdés
Kicsit fordítva alakultak a dolgok. Mindkét gyerek tervezetlenül jött, de örömmel vártuk őket. Így olyan esküvőre amit szeretnénk nem volt pénz. Ha lenne, szerintetek nem lenne gáz? Szeretnék fehér ruhát, kisebb összejövetelt utána.
2014. máj. 9. 22:13
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
1%

2 gyerek után nem. Sem kis lagzinál, sem nagynál:D Inkább egy szépen dekoltált nyári karcsúsított 3/4-es ujjú blézert, hosszú bokáig érő selyem, bőszárú nadrág-az a vékony, és tűsarkú. Sima konttyal. De ezt csak akkor ha vékony vagy.

Jah, és max a blézer lenne fehér, de a naci valami álomszép szín, a cipő pedig fekete és egy szolid fehér csokor:)

A ruhát később is fel fogod tudni venni.

2014. máj. 9. 23:02
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Amiben kedved tartja. Ha a fehér ruha még mindig a szűzséget jelképezné, szinte senki nem menne abban férjhez... Valószínűleg lesz aki leszól miatta, de azokkal ne törődj.
2014. máj. 9. 23:23
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Szia sorstárs! Mi 3 gyerek és 8 év után házasodunk szeptemberben! Annyi a különbség, hogy mi terveztük a kicsiket. Fehér ruhám lesz. És a szűkebb csalad lesz jelen , plusz 1-2 közeli barát. Ja és lagzi is lesz. Mindenki gratulált nekünk és már nagyon várja a család a nagy napot. Úgyhogy szerintem nem gáz! Sok boldogságot! :)
2014. máj. 9. 23:35
 14/31 anonim ***** válasza:
77%
Ne törődj másokkal... Nekem is beszóltak néhányan (például az anyósom), hogy miért fehér, miért nem pezsgőszínű??? Mert csak... Pedig elvált 2 gyerekes anyuka és 8 hónapos terhes voltam :D
2014. máj. 10. 00:45
 15/31 anonim ***** válasza:
Hajrá!Sok boldogságot:-)
2014. máj. 10. 04:28
 16/31 anonim ***** válasza:
35%

Az én magánvéleményem szerint nem illik valodi fehér menyasszonyi ruhát felvennie annak a nőnek, aki:

-többedszerre köt házasságot

-gyereke van

-35 feletti

-terhes.

Ettől függetlenül ha valaki abban szeretne férjhez menni, hát hajrá, sok boldogságot neki. Nem szólnál meg, nem gondolnék rosszat róla, vagy hasonló. Én igy gondolom, ő meg úgy. Szerencsére nem kell egymástól engedélyt kérni.

Sok boldogságot előre is, kérdező.

2014. máj. 10. 06:21
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia !

Mi is a közeljövőben házasodunk ! S tudod mit ? Én is felveszem a menyasszonyi ruhát ,mert jó esetben egyszer van erre lehetőség és mert a párom is szeretne abban látni ! Nálunk is van már egy gyerek ,sőt 12 éve vagyunk együtt és ez nem akadályoz ,hogy úgy és abban házasodjak ,amiben szeretnék . Én speciel most úgy gondolom nem túl habos -babos hófehér menyasszonyi ruhát szeretnék ,hanem ekrü szinűt . Kis esküvőnk lesz nagyon ,de én ennek ellenére sem akarnék pl kosztümben házasodni és ebben a vőlegényemmel tökéletesen egyetértünk .Hogy ki mit gondol erről ,az magánügy .

Sok boldogságot nektek kérdező ;-) !

2014. máj. 10. 06:26
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen lehet! Sok boldogságot!
2014. máj. 10. 07:24
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
16: a fehér menyasszonyi ruha a szűziességet jelképezi. Akkor ezek szerint (mivel a felsorolásodból hiányzik) nem szűz menyasszonyra ráadnád a fehér menyasszonyi ruhát igaz? Ha az eredeti jelentését néznénk, biza nagyon kevesek lehetnének tradicionális menyasszonyi ruhában.
2014. máj. 10. 07:26
 20/31 anonim ***** válasza:
39%

19!

Nem ezt irtam, de mindegy. Ellenben ha ezt a logikát követjük: eselyes, hogy egy terhes no, vagy akinek gyermeke van, illetve nem 16 eves, vagy mar volt ferjnel, az nem szűz. Valószínű hogy a mai menyasszonyok talán fél százaléka az, aki szűzen megy férjhez, de amikor egyértelműen lathato, hogy messze nem ártatlan a menyasszony akkor nekem, ismétlem nekem visszatetsző, ha habos menyasszonyi ruhát vesz fel. En sem feleltem meg az általam felállított "felteteleknek", nem is vettem fel ilyen ruhát. Mégegyszer mondom, mindenki azt vesz fel, amit akar, en a személyes véleményemet irtam le.

2014. máj. 10. 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!