Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti mit szólnátok egy pénteki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok egy pénteki vagy vasárnapi esküvőhöz?

Figyelt kérdés

Az étteremnek ahol (?) szeretnénk tartani az esküvőnket nagyon jó ajánlata van azoknak a pároknak, akik pénteken vagy vasárnap tartják az esküvőjüket. A teljes árból 15% kedvezményt adnak és ingyenes lenne a díszítés.

Én annyira nem vagyok híve a dolognak, mert sokan dolgoznak mondjuk pénteken, de ennyi erővel meg van aki szombaton is dolgozik, mondja a párom.

Ti szerveznétek esküvőt péntekre vagy vasárnapra? (szerintem a vasárnap még rosszabb választás, mint a péntek..hiszen hétfőn mindenki dolgozik...általában:P)

2014. máj. 11. 13:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
65%

Sajnos tényleg volt már olyan helyzet, mikor pénteki esküvőre többeket nem engedtek el a munkahelyükről és így nem mentek egész családok. Csak azért mondom, hogy számoljatok rá, hogy azért nem annyira egyértelmű ez minden munkahelyen. A férjemnek pl. még a saját esküvőnk előtti napon sem adták ki a szabadságát. Péntek este még dolgozott, szombat reggel meg mentünk az anyakönyvvezetőhöz. :)

De nem akarok vészmadár lenni, a legtöbb vendég biztos meg tudja oldani valahogy. :)

2014. máj. 11. 13:29
 12/25 anonim ***** válasza:
74%
én most pénteken voltam egy esküvőn, voltak elegen. csak annyi az egész hogy jó előre be kell jelenteni hogy mindenki úgy tudja alakítani h eljöhessen.:)
2014. máj. 11. 14:28
 13/25 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem jó a péntek. Én minél későbbre tenném a kezdést, hogy akit nem engednek el esetleg, az se (sok mindenről) maradjon le. Mondjuk a polgárit megtartanám előtte 2 tanúval esetleg, de ez csak egy ötlet.

A vasárnapot én sem támogatnám, hacsak nem munkaszüneti nap az utána jövő hétfő :)

2014. máj. 11. 14:32
 14/25 A kérdező kommentje:

Tényleg, van olyan hétfő :D hogy munkaszüneti nap, mondjuk a pünkösd hétfő :D csak akkor lehet, hogy vasárnap nincs esketés :P

Hú, na most már én akarom meggyőzni a páromat :)))

A polgárit amúgy is hamarább szeretnénk, nem aznap...

2014. máj. 11. 14:43
 15/25 anonim ***** válasza:
72%
A vendégek egy része biztos nem fog neki örülni és lehet, hogy lesz olyan, aki el sem tud menni.
2014. máj. 11. 15:14
 16/25 anonim ***** válasza:
74%
nekunk penteken volt, de ez egy vendegnek se okozott problemat. aki nem jott el, az nem a nap miatt tette
2014. máj. 11. 15:31
 17/25 anonim ***** válasza:
92%
Ha péntek/vasárnap mellett döntötök, mindenképp nagyon időben küldjetek meghívókat. Szombaton sokan dolgoznak, de pénteken még többen és iskola is van, ezt vegyétek számításba. És figyelmeztessétek a meghívó átadásakor a meghívottakat, hogy nem elírás, tényleg akkor lesz. A kozmetikusom esküvőjéről ezért maradt le két család is, mert azt hitték, hogy csak elírták a dátumot. Az is biztos, hogy mindenki nem tudja megoldani a pénteket, én például a húgom ballagásáról maradtam le annó, mert nem engedett el a munkahelyem, olyan határidős munka volt. Ha eljöttem volna, hétfőn már nem kellett volna bemennem, kész punktum, nem vitatkoztak velem ezen.
2014. máj. 11. 15:31
 18/25 anonim ***** válasza:
52%
Vasárnapinak nem örülnék, de a péntekinek jobban, mint egy szombatinak. Szombat elmegy rá az egész napom, de ha péntek van, utána még ott a hétvége :)
2014. máj. 11. 17:48
 19/25 anonim ***** válasza:
65%

Mi csütörtökön házasodunk, mert akkor lesz az évfordulónk, és ebből nem engednénk senki kedvéért.

Mivel folyamatos műszakban dolgozom, én pl. 4-ből 3 szombaton mindig munkában vagyok. Tehát feltehetően akkor is szabadságra kéne mennem. :)

2014. máj. 11. 17:50
 20/25 A kérdező kommentje:

Értem, hát akkor, ha ez az étterem lesz a befutó, akkor maradunk a péntekben.

Néztem épp, jövőben május 1. péntek :)))))))))

2014. máj. 11. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!