Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok egy pénteki vagy vasárnapi esküvőhöz?
Az étteremnek ahol (?) szeretnénk tartani az esküvőnket nagyon jó ajánlata van azoknak a pároknak, akik pénteken vagy vasárnap tartják az esküvőjüket. A teljes árból 15% kedvezményt adnak és ingyenes lenne a díszítés.
Én annyira nem vagyok híve a dolognak, mert sokan dolgoznak mondjuk pénteken, de ennyi erővel meg van aki szombaton is dolgozik, mondja a párom.
Ti szerveznétek esküvőt péntekre vagy vasárnapra? (szerintem a vasárnap még rosszabb választás, mint a péntek..hiszen hétfőn mindenki dolgozik...általában:P)
Sajnos tényleg volt már olyan helyzet, mikor pénteki esküvőre többeket nem engedtek el a munkahelyükről és így nem mentek egész családok. Csak azért mondom, hogy számoljatok rá, hogy azért nem annyira egyértelmű ez minden munkahelyen. A férjemnek pl. még a saját esküvőnk előtti napon sem adták ki a szabadságát. Péntek este még dolgozott, szombat reggel meg mentünk az anyakönyvvezetőhöz. :)
De nem akarok vészmadár lenni, a legtöbb vendég biztos meg tudja oldani valahogy. :)
Szerintem jó a péntek. Én minél későbbre tenném a kezdést, hogy akit nem engednek el esetleg, az se (sok mindenről) maradjon le. Mondjuk a polgárit megtartanám előtte 2 tanúval esetleg, de ez csak egy ötlet.
A vasárnapot én sem támogatnám, hacsak nem munkaszüneti nap az utána jövő hétfő :)
Tényleg, van olyan hétfő :D hogy munkaszüneti nap, mondjuk a pünkösd hétfő :D csak akkor lehet, hogy vasárnap nincs esketés :P
Hú, na most már én akarom meggyőzni a páromat :)))
A polgárit amúgy is hamarább szeretnénk, nem aznap...
Mi csütörtökön házasodunk, mert akkor lesz az évfordulónk, és ebből nem engednénk senki kedvéért.
Mivel folyamatos műszakban dolgozom, én pl. 4-ből 3 szombaton mindig munkában vagyok. Tehát feltehetően akkor is szabadságra kéne mennem. :)
Értem, hát akkor, ha ez az étterem lesz a befutó, akkor maradunk a péntekben.
Néztem épp, jövőben május 1. péntek :)))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!