Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyi ruha? Mennyiért?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyi ruha? Mennyiért? Kinél hol a határ? Akár a használt is jó lehet? Tanácstalan vagyok

Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 18:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
52%
19:45, nem mindegy am? 30-ért kaptam egy jó anyagú gyönyörű ruhát, hol érdekel hogy másolt vagy sem? Nem kell fennakadni apróságokon, akinek a külsőség a lényeg annak a kapcsolata is olyan....
2014. máj. 12. 20:42
 12/30 anonim ***** válasza:
89%
Jaj utolsó ez nagy baromság volt. Akkor te miért nem farmerben házasodtál?
2014. máj. 12. 20:47
 13/30 anonim ***** válasza:
78%
100e ft-ot gondoltam max-nak, a tényleges kölcsönzési ára 105e lesz.
2014. máj. 12. 21:04
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
11-es: oké, csak a 100.000-es ruhákat 30.000-ért kommentedre reagáltam igazából. Sokan bedőlnek az ilyen átveréseknek, ezért jobbnak látom tisztázni. Sajnálom, hogy elhitették veled :(
2014. máj. 12. 21:06
 15/30 anonim ***** válasza:
80%
Engem speciel egyáltalán nem érdekel ,ha másolatruha . Azért nem fogok jelentős összegekkel többet kiadni érte ,mert neves tervező munkája . Az a lényeg ,hogy úgymond beleszeressek az adott ruhába . Én még menyasszony vagyok ,de még nem kezdtem el menyasszonyi ruha után kutakodni .De az biztos ,hogy inkább a bérlés felé hajlok ,megvenni nem akarnám .Minek ,hogy csak a szekrényben lógjon ??
2014. máj. 13. 06:27
 16/30 anonim ***** válasza:
85%

Május 31-én lesz az esküvőnk, és a ruhámat Ukrajnában vettem. 90000Ft-nak megfelelő összegért.

A ruha álomszép, és szerintem megérte.

Ukrajnában, Beregszászban meseszép ruhák vannak. Kristályokkal van díszítve. Ettől van olcsóbb is, de az enyémen nagyon sok csipke van a tüllön, és 5 réteg alsószoknyája van.

1700 hrivnyától kezdődnek az árak.

Nagyon sok szalonban vannak onnan hozott ruhák.

Ukrajnában van olyan falu, ahol az egész falu menyasszonyi ruha varrással foglalkozik. Ők profik :)

Sokan kifogásolják az anyag minőségét, mert a ruhák nagyrésze tüll ruha, és nem az a szép selyem. Ahol mi vettük, volt selyem ruha is, de nekem a tüll szebb volt. Próbáltam selymet is, az is szép volt azért :)

És mivel a ruhát megvettem, esküvő után felteszem a vaterára :)

ezért még 90000be sem fog kerülni.

Szerintem nagyon durva, hogy egy kölcsönzés 100ezer, és még nem is a legszebb ruhát kapod ennyiért. Ez becsapás.

A durva az, hogy bárhova mész, pl fotós, és meghallják az esküvő szót, már forog is a dollárjel a szemükben :)

"Cipőt szeretnék- Tessék itt van , 5000Forint, menyasszonyi cipő lesz-ja akkor 15000 Ft"

2014. máj. 13. 08:58
 17/30 anonim ***** válasza:
96%

Én 50 000-t lőttem be, és ezt a "használt" ruhák terén akartam megvalósítani, mert ahány szalonban voltam a bérlés 80-90 000 volt alsó hangon, úgy, hogy látszott a ruha belsejében a címkén, hogy nem először lett bérbe adva. (Pécs) Mivel van varrónő ismerős, ezért az igazítás miatt nem féltem (megvarrni nem lett volna érdemes, mert az anyag annyiba került volna, mint a használt kész ruha). Végül egy szalon végkiárusításán vettem a csodaszép ruhámat 30 000 ft-ért. Nem ringattam magamat felesleges ábrándokba, hogy még nem volt senki benne, de engem nem is érdekel, mert csodaszép és hibátlan. (igen, aki keresi a kákán a csomót tuti talál vmi kivetni valót, de én, laikus, elfogult menyasszony nem találtam ilyet ) Egy éjszakára én sajnálnám a 100 000-es ruhát, inkább vettünk páromnak egy minőségibb öltönyt, mert azt tényleg fogja máskor is viselni, én meg maximum gyönyörködöm a ruhazsákon keresztül a ruhámban és majd a leendő gyerekeink akarnak benne parádézni, ha nem vagyunk otthon :)

Aki meg azzal érvel, hogy a bérelt ruha csak az övé, azt el kell keserítsem, hogy ugyan annyi (ha nem több) ara parádézott benne, mint a vaterán, apródon hirdetett darabokban. :)

Az árat tényleg mindenkinek a pénztárcája, vagy a gondolkodása szabja meg. Ha valaki kiskora óta tudja, hogy őneki a nagy napon a világ legszebb, legújabb, legdrágább ruhája kell, akkor nem találok ebben semmi kivetni valót. Ő így képzeli el saját magát és minden joga megvan hozzá. Érezze jól magát, és legyen az az Ő nagy napja, ahogy megálmodta.

Viszont, kíváncsi vagyok, hogy majd most itt engem hányan kezdenek el "rugdosni", hogy mit kell ezen spórolni. Lenne pénzem a drágább ruhára, de nálam ez elvi kérdés, hogy inkább ezen meghúzom a nadrágszíjat, és a különbségből (kb 70 000 ft) 7 jó barátomat vendégelem meg.

2014. máj. 13. 09:39
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 200e volt a bérlés, és nem volt még soha senkin. Megvenni nem akartuk (600e körül lett volna), mert minek? Szerencsére nem kellett ezen spórolni vagy kompromisszumot kötni.
2014. máj. 13. 11:44
 19/30 anonim ***** válasza:
21%
Nem hitettek el semmit, amúgy se adtam volna többszázezer forintot egy egyszer viselt ruháért, inkább építettünk egy hitelmentes házat.... a farmeres hozzászólónak meg, vannak válóperes irodák menj be és kérd el a statisztikai felméréseket melyek a válás az azt megelőző flancolás alapján készítenek, szívesen kiadják ;)
2014. máj. 13. 21:08
 20/30 anonim ***** válasza:
89%
én 280 ezerért vettem, sok szalont bejártam, nem akartam kolcsonozni, azt szeretnem ha orokre az enyem maradna a ruha :) mindenkinel mas a hatar, gondolom ez penztarcafuggo... ezen a napon mindenki csodas szeretne lenni! igy en ugy voltam h nem szabok hatart :) az eskuvonk jovo honapban lesz :) barmi kerdesed van szivesen valaszolok :)
2014. máj. 13. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!