Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit legyenek a menyasszonynál az esküvőn?
apróságokra gondolok, mint pl: tű,cérna,biztostű, szőlőcukor,zsebkendő...fájdalomcsillapító,sebtapasz
mik azok, amik még jól jöhetnek a nagy napon?
azért az sem baj ha a vőlegény is ott lesz :)
Ám minden ami a mindennapi életben kellhet egy buliba...de szigorúan csakis valamelyik rokonnál
A vőlegény sem marad itthon.
Tudom, ezek nem nálam lesznek, nővéremnél lesznek majd
Vegyél kölcsön valamit valakitől, akit szeretsz. Legyen egy kis kék valami nálad a szütyődben, és vegyél egy új dolgot is (pl. egy új fülbevaló). Ezek mind nálad legyenek, ne a tesódnál.
Most akkor a kérdés a "nagy napra" vagy a kérdésben szereplő "esküvőre" vonatkozik? Mert utóbbira felesleges lapos talpú cipő és tampon. Ellenben a hajnali tartó lagzi alatt ezekre szükség lehet.
Tampont meg zsepit meg deót most hiába mondjuk szerintem, ez alapból mindenkinek van a táskájában sima hétköznapokon is.:) Még a TB-kártyát mondanám, mert balesetnél kellhet.
Köszi az ötleteket, most már nagyjából mindent összekészítettem akkor :)
Cipőt nem viszek még egyet,mert nem lesz túl magassarkú a cipőm, éjfélkor pedig mikor átöltözünk, egy teljesen lapos kis topán lesz rajtam :) ha valakinek van még valami ötlete, az írjon :)
Amit itt felsoroltatok az valszeg csak egy pici része a női ritikül tartalmának. Vajjon mi lehet abban?
Jut eszembe: valami gyógyszert is vigyél, fejfájásra, fogfájásra. Ha jól látom, fésűt senki sem említett. Hajtűt sem. Horgolótűt, ha várni kell a papra. Füles rejtvényújságot, tollat szemüveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!