Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem engedem a nővéremnek h koszorúslány legyen. Ennyire nem érthető az indokom?
Nővéremnek van két kislánya,7 és 5 évesek. Az esküvőmön őket szeretném csak koszorúslánynak. Tesóm be van sértődve h ő miért nem lehet. Már olyanokat mondott ha ő nem lehet akkor a lányai se.
Egyedülálló anyuka a tesóm 30 éves,sose volt még férjnél. Azért akar koszorúslány lenni,mert szép ruhában akar parádézni.
Én viszont úgy gondolom h mint két gyerekes anyuka nem való koszorúslánynak. Plussz ha ő az lesz,akkor párom húga is az akar lenni,meg unokatesók is.
Micsoda problémák...
Egyébként abszolút értelmetlen indokokat keresni: ez a te esküvőd, a koszorúslányt te kéred fel, és egyáltalában nem kötelességed indokolni a választásodat.
Szerintem semmi gond azzal, ha egy koszorúslány már anya.
De az is teljesen érthető, hogy te csak gyerek koszorúslányokat szeretnél.
Mivel ez a te esküvőd, ezért te döntesz.
Attól még felöltözhet szépen a tesód is. Vagy menjen el egy estélyre, ahova lehet menni nagy estélyiben :)
Ő baba rózsaszin fodros bodros koszorúslány ruhában akar parádézni,mert olyan szépek azok a ruhák.
Én viszont csak unokahugaimat szeretném koszorúslánynak,a ruhát mi állnánk neki,de tesóm hisztizik h ha ő nem lehet akkor a gyerekek sem.
Oké, hogy hagyományosan a hajadon lányok a koszorúslányok, és oké hogy nem volt férjnél még... de attól még anya... szerintem kifejezetten gyerekes, hogy anyaként a gyerekei szintjén akar parádézni... viszont én úgy lennék ezzel, hogy ha akar, legyen "koszorúslány", de ő nem egyenruhában, hanem fizesse ki magának és habcsókoskodjon... mert te a kislányokat szeretnéd csak.
7-es, ez találó! :D
Nem tudom,nekem nem fér bele a koszorúslány szerepkörbe olyan nő,akinek már van gyereke vagy házas. Lehet én vagyok a túl maradi ilyen téren.
Nincs bajom párom hugával,meg unokatesókkal is jóban vagyunk de szük körü esküvő lesz,50en leszünk,és nem akarok abból az 50ből 10 koszorúslányt.
Plussz ugye a kislányok ruháját mi álljuk,és ha ők azok lesznek akkor nekik kel állni a ruháikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!