Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas férfi, hogyan mutassa ki neked egy nő diszkréten, hogy bejössz neki?
Figyelt kérdés
Tehát te házas férfi vagy, vannak gyerekeid is. De megtetszel egy nőnek. Elutasitod a kozeledését vagy jól esik? Esetleg kezdenel vele titkos viszonyt?2020. júl. 21. 15:32
31/36 anonim válasza:
29-es vagyok. Köszönöm! Sokan mondták, hogy finomabban kellett volna megoldani a helyzetet, nem így, de az ilyen gátlástalan, minden erkölcsi érzék nélküli vadásznők, mint ez is, aki rám cuppant, nem értenek a szép szóból, csak az egyértelmű elutasításból. Hát én elég egyértelmű voltam. Az egész cég előtt nyilvánvalóvá lett az aljas nő szándéka. Lelepleztem mindenki előtt. És verbálisan jó nagyot rúgtam bele. Az ilyen nők ezt érdemlik.
32/36 anonim válasza:
31 helyes és a feleséged igazán büszke lehet rádMég mindig röhögök,elképzeltem 😂😂😂😂
33/36 anonim válasza:
Szóval nem a pasi szemelt ki magának, hanem te agyalsz folyamatosan azon, hogyan forgasd fel az életét. Gratulálok! Szerintem nem fog összejönni.
34/36 anonim válasza:
Én nem igazán örülnék az ilyennek, nem kezdenék viszonyt senkivel. Ha diszkréten csinálja, akkor én is diszkréten adom tudtára, hogy szeretem és tisztelem a feleségemet, ragaszkodom a gyerekeimhez és a családunk egységét nem teszem kockára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!