Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csak szexben tudnak többet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szexben tudnak többet a szeretők?

Figyelt kérdés

Sok szeretős kérdést elolvastam itt és valahogy az jött le, hogy mindig a szex a fő félrelépési ok. Vagy rosszul látom? Férjek, feleségek, szeretők véleménye is érdekel és megköszönöm!


Azt szeretném kérni, hogy bármelyik szerepben is legyetek, ne szedjétek szét egymást! Olyan durva beszélgetéseket láttam itt hogy ihaj! Ne tegyük ezt egymással, nem ismerjük a másik életét!jan. 3. 23:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%

Nem csak szex. Érzelmek intimitás figyelem. Ezek évek alatt kikopnak. A feleség sem biztos hogy férfiként kezeli a férjet. Aztán jön egy új nő, izgalom, ezt sem lehet hozni évek után egy házasságban.

Mikor a szeretővel van, kiszakad otthonról a problémáktól. Ott ő a fontos. Meg ugye a szeretkezés.

N

jan. 4. 12:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/19 anonim ***** válasza:
72%

Nem így tapasztaltam.

Érdekes volt, kihívó, érdeklődő.

Meg kellett hódítani, még inkább, mintha szingli lettem volna.


Aztán egyszer csak meg kell már dugni is.

Onnantól meg már átalakult te rendes szerelemmé, ronda végkifejlettel.

jan. 5. 10:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/19 anonim ***** válasza:
34%

a 10-es válaszoló jól felvázolta.

viszont én tartanék attól, hogy velem szemben is így járnak majd el és mást "választanak" helyettem.

nem szép dolog ismerkedni sem kapcsolat mellett, addig meg hazavárja a biztonságba más...

aki így "zár" le egy kapcsolatot, azzal én nem szívesen kezdenék, ha hosszútávú, komoly kapcsolat a cél.

jan. 5. 11:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/19 anonim ***** válasza:
20%

#13: Pedig sokszor korrektebbek, mint a mai modern "szingli vagyok de vannak dugópajtijaim" csajok...


Én inkább az ilyenekkel vigyáznék, mert ha kapcsolaton kívül tud dugni bárkivel, akkor kapcsolaton belül is csak egy döntés nem pedig érzelem eredménye, hogy mellettem nem megy félre. Mint akik miatt törvények vannak. Ha nincs büntetési tétel valami mellett, akkor simán megcsinálja.


Aki pedig egy bizonyos embert használ dugópajtinak, az vagy érzelmileg kötődik hozzá vagy szexuálisan de ott meg megalázva érezném magam, hogy volt olyan férfi, aki csak a jót vette ki a kapcsolatból nekem meg jut a komoly kapcsolattal járó nyűg... És nem, egy NORMÁLIS nővel nem nyűg a komoly kapcsolat. De aki valaha ingyen adta más pasinak a testét elvárások nélkül, azt még annyira sem tudom tisztelni, mint egy prostituáltat, az legalább pénzt kért érte (őket az életvitelük és a céltalanság miatt nem tudom tisztelni).


És ezt hiába fogja bárki a szükségletre. Ha vannak férfiak akik kibírják akár évekig és se nem prostiznak se nem erőszakolnak meg nőket, akkor a nő is bírja ki.


Rohadt könnyű pozíció dugópajtikkal levezetni a feszültséget, aztán kiegyensúlyozottan, kisimult ráncokkal keresni akár hosszú évekig az "igazit". Ez nagyban hozzájárult a nők egekben lévő elvárásaihoz.


Mint ahogy a túlzottan jóléti társadalomban is probléma, hogy senki nem végzi el az alja munkát, mert nincs ráutalva.


Ha viszont a nő sem tudna dugni kapcsolaton kívül, nem csak a férfi, akkor ott is lejjebb menne a mérce.


Ha a hercegnőnek hasmenése van, a kerti pottyantós budira is ráül. Ha nem aludt 40 órája, a padon is elalszik. Ha nem ivott 2 napja a patak vizét is megissza. Ha nem evett napok óta, bármilyen olyan kaját is meg fog enni, amit nem szeretett.

jan. 5. 17:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Te most két külön dologról beszélsz.

Semmi közöd hozzá, hogy egy szingli hogy éli az életét, amíg nem tartozik elszámolással senkinek.

Vannak barátaim, akiknek voltak szexkapcsolataik, mert éppen az volt nekik megfelelő, mégis hűségesek egy párkapcsolatban.

A hűség döntés kérdése, baromira nem attól függ, hogy valakinek van-e szexkapcsolata szingliként, avagy sem.

Viszont ha már valakivel párkapcsolatban élek, legyen olyan kedves és gerinces, mondja meg, ha úgy gondolja, hogy szerinte kihűlt a kapcsolat és zárja le.

Kitörölhetem a seggem azzal a dumával,hogy "de nem történt semmi, csak találkozgattunk és kialakult".

Nyilván könnyebb a problémák megoldása helyett máshol keresni a vigaszt, az örömet, olyannál, akivel még minden önfeledt és vidám, új, izgalmas, stb.

Csak szerintem undorító dolog másnál bebiztosítani magad szakítás előtt.

Érvelhetsz itt nekem a dugópajtis elméleteddel, ne keverjük a szezont a fazonnal.

Nem ott kezdődik a megcsalás, hogy valaki összefekszik mással.

Az ilyen kapcsolatból kapcsolatba ugráló emberek gyávák és gerinctelenek, ennyi. Még véletlenül sem tudnának egyedül lenni x ideig, inkább evickélnek a langyos vízben, míg valaki tüzet nem hoz az életükbe. Korrekt.

Az az iránti tisztelet hol marad, akivel x időt lehúznak ezek az emberek? Oké, már nem szeretik, de valaha szerették a párjukat nem? Annyi lenne akkor a minimum, hogy egyenesen megmondják, hogy itt a vége,nem új párt keresnek a meglevő mellett.

Az ilyen a következő párját sem fogja tisztelni, de nyugodtan lehet a melleket veregetni, hogy,, engem választott ".

Oké, míg velük is ki nem hűl, aztán majd elhagyják őket is a következőért.

jan. 5. 22:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

"Semmi közöd hozzá, hogy egy szingli hogy éli az életét, amíg nem tartozik elszámolással senkinek."


Így van. De ha velem akar összejönni, onnantól van közöm hozzá és visszautasíthatom. Ennyikeh...


"A hűség döntés kérdése, baromira nem attól függ, hogy valakinek van-e szexkapcsolata szingliként, avagy sem."


Így van. Ahogy a gyilkosság is. Ha én úgy döntök, akkor teliholdkor nem darabolom fel az összes olyan embert, akinek a csillagjegye ... és nem etetem meg a nagyszüleim disznajaival. Ez is csak egyszerű döntés kérdése, hiszen simán tehetek kivételt, a szerelmemet és családját akkor is megkímélhetem, ha éppen a csillagjegyük alapján feldarabolnám őket.


"Viszont ha már valakivel párkapcsolatban élek, legyen olyan kedves és gerinces, mondja meg, ha úgy gondolja, hogy szerinte kihűlt a kapcsolat és zárja le."


Gyerek, közös hitel, közös lakás mellett, nyilván majd lesz olyan gerinces, hogy neked megmondja, hogy

"Szia, ne haragudj, nem bírom tovább, megyek a Máltai Szeretetotthon hajléktalanellátó otthonába, de veled egy percig nem élek tovább."


majd rá x hónap után:


"Szia, x hónapja elváltam az exemtől és egy hajléktalanszállón élek, de nagyon szimpatikus vagy és ha gondolod, akkor ismerkedhetünk. Remélem komolyan gondolod és nem csak alkalmi kapcsolatot keresel."


Aha... Melyik meséken nevelkedtél? Mert hogy nem a való életben, az tuti...


"Csak szerintem undorító dolog másnál bebiztosítani magad szakítás előtt."


Kapcsolat előtt is undorító dolog arra brazírozni, hogy bebiztosítsd magad, miközben fogalmad sincs, hogy akarsz-e tényleg komoly kapcsolatot, alkalmas vagy-e egyáltalán rá, vagy még rosszabb, pontosan tudod, hogy félre fogsz menni és célzottan keresel olyat, aki elég mamlasz, hogy megtehesd mellette.


"Annyi lenne akkor a minimum, hogy egyenesen megmondják, hogy itt a vége,nem új párt keresnek a meglevő mellett."


Igen, normál esetben ez lenne a korrekt, de manapság a bétaság inkább a gazdatest szinonimájává vált. Akibe belepetézik valami, hogy kikeljen belőle valami, azt mennyire tiszteli? Akit azért választottál, mert "A Béla annyira stabil és rendes és kedves" azzal mennyire fogsz korrektül eljárni, amikor a lakhatásod, a léted esetleg a tét? Ugyanannyira, mint mondjuk egy random főbérlővel, akinél ugyanúgy megracionalizálod, mikor már ég a talpad alatt a talaj, hogy "A büdös mocsokláda hány milliót zsebre tett az x év alatt és a tetű minimum megérdemli, hogy minden államilag biztosított moratóriumos eszközzel széjjelszopassad, úgyis burzsuj patkány, hiszen ingatlantulaj."


"Az ilyen a következő párját sem fogja tisztelni, de nyugodtan lehet a melleket veregetni, hogy,, engem választott "."


Ne forgasd ki. Arról volt szó, hogy valaki belekényszerült vagy fiatalon belesétált egy ilyen kapcsolatba összevetve azzal, amikor valaki tudatosan dobja oda a testét egy szimpatikus izmos jó pasinak, neked meg csak a harmadik randin engedi, hogy egyáltalán a kezét megfogd.

jan. 6. 01:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/19 anonim ***** válasza:
Prémium minőségű kesztyűk

Nagyon nagy hülyeségeket hordasz össze, alig volt türelmem végigolvasni ennyi baromságot.

Lehet, hogy én álomvilágban élek, amiatt, mert korrektséget várnék az emberektől, te viszont nagyon el vagy tévedve és büszkén hirdeted a nézeteid, amiknek semmi értelmük.


,,Kapcsolat előtt is undorító dolog arra brazírozni, hogy bebiztosítsd magad" - öööö, lol. Több mindenbe is bele tudnék kötni ezt illetően, de úgysem értenéd, látszik a kommentjeidből. A kommentem még mindig azokra irányult, akik meglévő párkapcsolat MELLETT kezdenek ismerkedni.


,,Ne forgasd ki. Arról volt szó, hogy valaki belekényszerült vagy fiatalon belesétált egy ilyen kapcsolatba" - nem, ilyesmiről szó nem volt, sehol. :D Egyébként mi az, hogy belekényszerült? Minden döntés kérdése, nincs olyan, hogy kénytelen vagyok szeretővé válni, vagy szeretőt tartani. Mindenkinek megvan a lehetősége szingli embert keresni, illetve szingliként nekiállni ismerkedni.


,,Gyerek, közös hitel, közös lakás mellett, nyilván majd lesz olyan gerinces" - nem csak családosok tartanak szeretőt és csalják meg a párjukat.


,,Szia, x hónapja elváltam az exemtől és egy hajléktalanszállón élek" - legyen valaki önállóan is életképes. Ha mindenki hajléktalanszállón kötne ki egy szakítás után, csúnya világot élnénk.


Te szélsőséges, idióta végletekkel példálózol, amiknek a valóságalapja megközelíti a 0-át.

jan. 6. 07:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/19 Barnabas333 ***** válasza:
Szerintem meg csak a szex, meg az, hogy szerethetsz valakit. A párom meg sem engedi magát csókolni már, pedig érzelmes férfi vagyok akinek ez is fontos lenne. De nincs benne nagy tapasztalatom nem állnak sorba a hölgyek, hogy a szeretőm legyenek...43f
jan. 8. 15:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/19 anonim ***** válasza:

Leginkább szerintem az újdonság, a felhőtlenség, problémamentesség, az izgalom és a szenvedélyes szex az, amiben egy szerető többet ad. Ezzel nyilván nem tudja felvenni egy házastárs a versenyt, hiszen ő már 10-20-40 év után sosem lesz újdonság, mindig lesznek megoldandó problémák, mindig lesz rossz hangulat, mindig lesz fejfájás, amikor szeretkezni kellene...

Szerintem nagyon sokat számít ilyenkor a félrelépő egyén gondolkozása,mert hogy nyilván ilyenkor az észnek kell erősnek lennie.

jan. 10. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2
Unatkozol? Gyere játszani!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!