Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy kb. Alig dolgozom inkább alkoholista vagyok, a férjem meg 13-14 órát dolgozik napi?
Törekedj arra, hogy meg tudd oldani pszichoterápiára eljárni és az anonim alkoholisták is biztosan sokat tudnának segíteni.
Addiktológust is felkereshetsz.
Akik szidnak, dehonesztálnak, azokkal ne foglalkozz.
Szóval - szerintem - a kérdés kiemelgetése helyett inkább ilyen, általam az előző kommentben említett szakembereket keress a neten. Párodnak pedig mondd el, hogy nagyon rendbe szeretnél jönni.
Ha kamu a kérdés, akkor abban bízom, hogy egy majdani rászoruló olvassa kommentjeimet és segítséget kaphat ezáltal.
Nem tudom mit jelent a "m1", mindenesetre kérj segítséget mielőbb.
Párodnak mondd meg: "rendbe szeretnék jönni, sajnálom ami eddig történt".
"rendbe szeretnék jönni, sajnálom ami eddig történt".
Igazából ő vette folyton a piát, mert akkor perverzebb vagyok. Tegnap mondtam neki, hogy ideje lenne leállni és dolgoznom kellene, de csak nevetett. Az a baj, hogy már napi 2L bornál tartok. Le tenni letudom a piát, de aztán megint 2 hét múlva csak 1 sör és kezdődik minden előröl. Nem tudom mi lesz így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!