Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is van ilyen, hogy az nem jó amit épp szeretnék?
Sziasztok!
Feleségemmel 1,5 éve vagyunk házasok, 1 éve és 3 hónapja költöztünk be a közös otthonunkba, aminek a felújítása a mai napig zajlott. Ő már korábban szeretett volna gyereket, olykor nagyon durva hisztiket letolva, sírva tajtékozott velem, hogy miért nem akarom már őt teherbe ejteni. Én szeretnék gyereket, de eddig a házfelújításra koncentráltunk/tam. Ma mondtam neki, hogy bele foghatnánk a baba projektbe. Erre sértődötten azt mondta jó, hogy rendelkezni akarok az ő teste felett, meg hogy ő nem is biztos, hogy szeretne gyereket. Egyrészt a munkájából fakadóan, mert hányatott sorsú gyerekekkel foglalkozik, másrészt elkezdte mondani, hogy hát ő korábban úgy volt vele, ha lesz egy párja, akkor vagy gyereket szeretne, vagy utazgatni. És lehet már inkább az utóbbit szeretné. Mikor mondtam neki, hogy de eddig meg az volt a bajod, hogy mikor lesz már gyerekünk, erre azt felelte elértem azt, hogy már ne akarjon. Aztán sértődötten elment itthonról, hogy kiszellőztesse a fejét.
Komolyan nem értem ezt.....

Csak huzza az agyad, hogy te könyörögj a gyerekért.
Amugy valszeg megnagyobb sárkány is lesz belole gyerekkel. Gondold ezt át szerintem. Ilyen sirva hisztiző embertöl normális anyaság nem várható.

Nem hajtottam el. Mondtam, hogy én is szeretnék gyereket, csak még nem most azonnal. A kérdés kiírásából annyi kimaradt, amit először nem szerettem volna leírni, hogy 1 évvel ezelőtt édesapám meghalt. Akivel nem csak apa-fia viszony volt, hanem baráti viszony is. Egy volt a munkánk, a hobbink. Igazi példakép volt számomra. Tavalyi évben lelkileg én nagyon padlón voltam.
Feleségem elment kiszellőztetni a fejét, de csak még jobban összevesztünk miután haza jött. Mikor mondtam neki, hogy miért van most azzal problémája, hogy mondtam a baba dolgot, amikor múltkor ő bömbölt érte (tudom, nem volt szép tőlem, hogy így fogalmaztam), képes volt felhozni azt, hogy apám halála után bezzeg én bagatell dolgokon sírtam (pl közös munkánk/hobbink kapcsán láttam valamit vagy kezembe akadt valami és arról ő eszembe jutott és ezért eleredt a könnyem).

Uhh, szóval a tipikus hisztis, akaratos nő lett a nejed... Esküvő előtt is ilyen volt?
Szerintem csak spermadonornak használt téged...
Nem mindegy, igen, hogy hajtottad el őt, azt írtad, szépen. Itt arról van szó, hogy nem csináltad a gyereket akkor, amikor ő akarta. Ellentmondtál neki, ezért most büntet.
Meg abban is van igazság, amit az egyik válaszoló mondott, hogy már nem szeret. Ha valaha szeretett. Mióta vagytok együtt? Tudom, hogy másfél éve vagytok házasok, de mikor jöttetek össze?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!