Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Másnál is van ilyen, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is van ilyen, hogy az nem jó amit épp szeretnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Feleségemmel 1,5 éve vagyunk házasok, 1 éve és 3 hónapja költöztünk be a közös otthonunkba, aminek a felújítása a mai napig zajlott. Ő már korábban szeretett volna gyereket, olykor nagyon durva hisztiket letolva, sírva tajtékozott velem, hogy miért nem akarom már őt teherbe ejteni. Én szeretnék gyereket, de eddig a házfelújításra koncentráltunk/tam. Ma mondtam neki, hogy bele foghatnánk a baba projektbe. Erre sértődötten azt mondta jó, hogy rendelkezni akarok az ő teste felett, meg hogy ő nem is biztos, hogy szeretne gyereket. Egyrészt a munkájából fakadóan, mert hányatott sorsú gyerekekkel foglalkozik, másrészt elkezdte mondani, hogy hát ő korábban úgy volt vele, ha lesz egy párja, akkor vagy gyereket szeretne, vagy utazgatni. És lehet már inkább az utóbbit szeretné. Mikor mondtam neki, hogy de eddig meg az volt a bajod, hogy mikor lesz már gyerekünk, erre azt felelte elértem azt, hogy már ne akarjon. Aztán sértődötten elment itthonról, hogy kiszellőztesse a fejét.

Komolyan nem értem ezt.....

máj. 16. 19:40
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

5 éve vagyunk együtt, de házasság előttig ő sem akart gyereket. Házasság után pedig jött a házfelújítás (gyakorlatilag életünk nem volt, mert vagy dolgoztunk vagy a háznál felújítottunk ebben a 1,5 évben), illetve édesapám halála ami lelkileg padlóra küldött és mostanra sikerült talpra állnom.

Mondtam neki, hogy nem hogy örülnél, hogy eljutottunk oda, hogy már mindketten a családalapításra koncentrálnánk. Erre elkezdi, hogy hálásnak kéne lennem? Mondom nem, de nem értem, hogy pár napja is beszéltünk arról, hogy ha majd babánk lesz (akkor még időpont nélkül), most meg kiakadsz, hogy azt mondom vágjunk bele. A legfájóbb az, hogy képes volt édesapám halálával kapcsolatos sírásaimat bagatell dolognak beállítani, holott ő az aki tényleg minden apróságért képes elsírni magát. És ezt most nem rosszból mondom, ő ilyen lélek, amit az anyukájától megörökölt (anyukája még ilyenebb).

máj. 17. 07:54
 12/22 anonim ***** válasza:
57%

Nekem ez még mindig nem tűnik hihetőnek. Például rákérdeztek, de még mindig nem írod, hogy hány évesek vagytok.

Ez inkább a szokásos hétvégi provokáció. A feleség az esküvő után megbolondult, hisztis, követelőzik, maga az ördög. A szegény, szegény férjecske mindezek ellenére mindent megtesz érte, maga a tökély.

Kicsit zavaros az idővonal is.

máj. 17. 08:02
 13/22 anonim ***** válasza:
#12 gondolod nem igaz a kérdés? Most hogy mondod, van benne valami... A gyakoris nőgyűlölők bármire képesek.
máj. 17. 08:04
 14/22 anonim ***** válasza:
84%

Egy éve halt meg apád, de több, mint egy éve laktok a házban, és 1,5 éve volt az esküvő, ami előtt nem is laktatok együtt?

Innen jön le, hogy kamu az egész. Nagyon fontos részletek nincsenek leírva, amiből kiderülne, hogy jutottatok el idáig. Lényegtelen dolgokat leírsz, hogy legyen min mocskolódni.

Egyelőre csak annyit tudunk, hogy a világ legnagyobb barma vagy, ha egy ilyen nővel összejöttél, de legalább nem halsz meg szűzen.

máj. 17. 08:06
 15/22 A kérdező kommentje:
14-es, gratulálok. 1 éve halt meg édesapám, igen. 25 évesek vagyunk. Mit nem értesz azokon amit leírtam? Ha ennyire agyilag zokni vagy, inkább ne is írj. 1,5 éve volt az esküvő. 1 éve és 3 hónapja költöztünk be a házba. Ebben mi olyan nehéz felfogni? Írtam, hogy ez nagyszüleim háza volt, ami lakatlan volt. Apám kezdte el a felújítását és megbeszéltük, hogy mi ide költözünk. Előtte szüleimnél éltünk együtt 1 évig, azelőtt pedig járogattunk egymáshoz. Aztán mikor már költözhető állapotban volt a ház, pont akkor halt meg apám.
máj. 17. 08:33
 16/22 anonim ***** válasza:
75%

25 évesen találhatsz normális nőt, nagyon fiatal vagy még.

Nehogy gyereket vállalj ezzel a nővel.

máj. 17. 09:21
 17/22 anonim ***** válasza:
Kérdező ettől eltekintve amúgy jó a kapcsolatotok? Mert ez sem mindegy. De így semmiképpen ne vállalj vele gyereket.
máj. 17. 10:39
 18/22 anonim ***** válasza:
77%

#17 A leírtak alapján ettől eltekintve sem lehet jó a kapcsolat. Ha a kérdező helyében lennék, én kivágnám ezt a hisztérikát. Csak azt nem értem, hogy lehet egy ilyet elvenni.

N

máj. 17. 11:31
 19/22 anonim ***** válasza:
80%
Nőként írom: tök jó helyzetben vagy, a ház a családodé/tied, tehát nem vesztesz semmit a válással. Fiatal is vagy még nagyon. Bszd ki ezt a nőt a francba és keress egy normálisat. Lehet, mást még nem tapasztaltál, de egy normális házasság egyáltalán nem úgy néz ki, hogy hisztizve, óbégatva cirkuszol, ha nem az van, amit ő akar, meg játszmázik, hogy nem kapta meg azonnal, akkor már nem is kell. Egyet ne tegyél: ne csinálj neki gyereket, mert onnantól soha többé nem szabadulsz meg tőle és pokollá fogja tenni az életedet.
máj. 17. 14:35
 20/22 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval.😁
máj. 17. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!