Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én vagyok a rossz?
Nem kifejezetten babás téma,de köze van a lányomhoz is.
Férjem mostanában úgy döntött,hogy ő legyen az első ha bármit is a fejébe vesz :(Most neki kell egy drága gép(lényegtelen hogy mi)amit nem is tud kihazsnálni,csak itt fog porosodni.A tudtom nélkül beszélte meg a haverjával hogy átveszi tőle.Most szólt,hogy hétvégén megveszi,de persze ez mind a kajapénzből.Nagyon nem állunk úgy anyagilag,hogy bármi fölösleges dolgot csak úgy vásárolgassunk :( Én szóvá tettem,hogy nem tudom kiszorítani a kajapénzből,mert akkor nem tudok a maradékból mindent megoldani amit kell(óvodai befizetések,hitel stb...)Jön hideg és mondtam,hogy a gyerekre is kellene még sokminden.Erre megkaptam,hogy ő keresi a pénzt!(én most munkát keresek)
Hát akkor most én vagyok a rossz,mert mertem szólni?
nem tul felnott ferfi az ilyen.. apam annakidejen ugyanezt csinalta.. 3 gyermekkel. mindig nelkuloztunk, es minimalbol eltunk. a kedvenc mondatom tole ez volt, mikor kb 10 evesen szerettem volna uj zoknit, mivel a regieket kinottem, vagy elhasznalodott: "en is szeretnek uj zoknit!" :)))
tehat igen, semmi felelossegerzet nincs sajnos benne. szerintem eloszor probald meg szepen a tudtara adni hogy ez igy nem fog mukodni hosszutavon, es nyugodtan vegyen ezt azt, de segitsen neked a konyhapenzt beosztani.. nyugodtan adj at neki felelosseget, terhet a valladrol.
Köszönöm a válaszokat!
Eddig nem volt ilyen.Nem tudom mi történt vele.Imádja a lányát meg azon volt eddig,hogy a gyereknek meg legyen mindene,de most mintha nem is ő lenne.
Próbálok vele szépen beszélni,de csak a saját hülyeségét fújja és veszekedés lesz belőle :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!