Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szules utan, mennyi idore...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szules utan, mennyi idore volt szuksegetek, hogy minden vissza alljon a regibe?

Figyelt kérdés

Arrol van szo, hogy masfel evvel a szules utan sem akar a ferjem egyutt lenni velem. Szaz meg szazszor kerdeztem miert??

De a valasz altalaban valami gyenge kifogas. Hetvegen mondtam ha nem megyunk tanacsadasra akkor elvalok. A valasza az volt ha befejeztem a hisztimet akkor majd szoljak.

Nem volt bent a szulesnel es nem hiztam...

Kozvetlen szules utan 5-6 hettel meg o akarta 2 talan 3 alkalommal es kesz ennyi. Azota semmi! Nem tudom mit tegyek mert amugy rendes es szeretem es nagyon jo apuka es komolyan semmi rosszat nem tudok ra mondani (ezt leszamitva).

Mit tegyek? Normalis ez? Majd valtozni fog?

2014. máj. 13. 10:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Mármint mire mit mond a férjem?

Hogy miért vagyunk kevesebbet együtt?

Mert van egy gyerekünk.:) Tehát nem lehetünk akkor és úgy együtt, amikor akarunk, mint régen, ő előtte, hanem amikor lehetőségünk van rá. Ez pedig kevesebb idő.

Illetve sokszor fáradt, mire a gyerek is elalszik, hogy nyugodtan együtt tudnánk lenni, addigra ő is bealszik.

De nem velem van a baja, tehát kíván ugyanúgy, nincs nálunk gond ezzel, hogy szültem egy gyereket és ne akarna már együtt lenni velem ez miatt.

De biztos tényleg ilyen is van. És hogy a te férjed ilyen-e, azt csak tőle tudhatod meg.

Amúgy én szó szerint ezt mondanám neki, hogy drága férjem, a kapcsolatunk nincs rendben, lehet hogy ez neked így jó, nekem viszont nem, vágyom a testi közelségedre, az együttlétekre, te pedig erre nem vagy hajlandó. Nekem viszont hiányzik. És milyen kapcsolat az, ahol az egyik fél nemhogy nem akarja vagy nem tudja megadni a másiknak amire szüksége van, hanem még beszélni sem akar róla. Van valakid? Vagy már nem találsz vonzónak? Vagy más problémád van? Mert ha ennek oka van, akkor szeretném tudni, hogy meg tudjuk oldani. Amennyiben erre te nem vagy vevő, úgy ne raboljuk tovább egymás idejét, sajnálom, hogy így alakult, de nekem nem csak mint apára, hanem férjként is szükségem van rád. És ha te ezt nem így gondolod, akkor ennek itt vége van. És nem csak a szex miatt, hanem mert nincs megfelelő kommunikáció, nem vagy vevő arra, ami engem bánt. Tehát nem érdekellek ilyen téren, márpedig, ha nem érdekellek, akkor ennek így nincs értelme.

Vagy valami hasonló.:)

2014. máj. 13. 11:28
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
11-es, a számból vetted ki a szót, nagyon így gondolkodom én is. Megtenni persze nehezebb.
2014. máj. 13. 11:31
 13/28 anonim ***** válasza:

Hidd el, az elköltözéssel csak tovább rontanád ezt a helyzetet.

Mond meg neki, hogy ha nem változtat, akkor elválnak útjaitok, elválsz.

Az elköltözés nem megoldás!

2014. máj. 13. 11:37
 14/28 anonim ***** válasza:

Napokra vagyok a szüléstől, az utóbbi (rövid) időben nem közeledett. Kérdeztem, hogy miért, azt mondta, hogy tudatosan vissza akarja szorítani a vágyat, mert ha nincs semmi, akkor kisebb az ingerenciája is, illetve tart tőle, hogy felvisz valami fertőzést.

Amikor mondtam, hogy a szülést lehet, hogy előrébb hozná az ondó, akkor arra már szívesen vállalkozott.

Mondjuk én elfogadom az álláspontját, tudja, hogy utána pár hétig nem lehet, magának így teszi könnyebbé. Nekem meg már úgyis minden nyűg, egy sima fekvésből felülés is 5 perc kínlódás.

2014. máj. 13. 11:41
 15/28 A kérdező kommentje:

Beszeltem en mar vele szepen, csunyan. Veszekedtem, sirtam voltam hatarozzott es targyilagos de semmi. A vegen mindig en leszek a hisztis!

Es mostanaban meg rosszabb, mindenki dicser hogy milyen jol nezzek ki (probalok vonzzobb lenni a szamara) ezt mindenki eszre veszi csak o nem.

Gondoltam arra is, hogy megcsalom de nem tudom megtenni.

2014. máj. 13. 11:47
 16/28 anonim ***** válasza:
Ez számomra furcs,amikor a kisfiam megszületett a féjem alig várta ,hogy leteljen a 3 hónap,gyönyörűnek tartott a szülés közben is,még takarításkor is odabújik sokszor. ne haragudj nem fájdítani akrom a szíved,csak furcsa.nem féltékeny egy kicsit a babára,bár ez bután hangzik de előfordulhat. Mondhatnám hogy menjetek terápiára,de ha egy beszélgetéstől is elzárkózik akkor passz.
2014. máj. 13. 11:53
 17/28 anonim ***** válasza:
Kérdező vélj el. Ez így már nem házasság, csak látszat.
2014. máj. 13. 12:09
 18/28 A kérdező kommentje:

O is varta es nem harom honapig vartunk de meg a 6 hetett sem az otodik het kozepen mar egyutt voltunk es utana meg 2szer 3szor.

Es ennyi, ott vege is volt!

2014. máj. 13. 12:19
 19/28 anonim ***** válasza:
Nem normális dolog, miért is lenne az? A férjed úgy látom nem az a problémamegoldó alkat.... Valami oka nyilván van, normális, egészséges férfi nem viselkedik így, ha szereti a feleségét. Mi kivártuk a 6 hetet, azóta minden megy a régiben. Nyilván kevesebb, mint előtte, mert estére fáradtabbak vagyunk, mint amikor még nem volt gyerek, de a férjem ugyanúgy kíván, mint szülés előtt (6 éve szültem).
2014. máj. 13. 12:19
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy akadt némi potencia-problémája, és inkább nem is akar szexet, nehogy kiderüljön?
2014. máj. 13. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!