Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire unalmas házasság?
mit tegyek? férjemmel több éve együtt vagyunk.. egy jó ideje nem jó a házasságunk. alig beszélgletünk, nem szivesen érünk egymáshoz, nem bújunk össze, nincsenek nagy beszélgetések, romantika, semmi..
elkerüljük egymást.. próbáltam többször is beszélgetni, de semmi... csak veszekedés lesz a vége...
mit tegyek még? melózik, persze elfárad, de már 7-kor alszik mindennap.. én korábban kelek később fekszek, dolgozok, az itthoni melókat is megcsinálom mégsem vagyok unalmas és nem alszok már 7-8-kor.. unom ezt az egészet és elegem van.. mit csinálhatnék még????
gyerek kellene már egy ideje de nem lehet, sajna kiderült egy betegségem így várni kell... lehet hogy ez is a gond?
nem beszélgetünk róla, nem is lehet, hiába...
tanácstalan vagyok...
Közös programokat kellene szerveznetek, például hétvégére.
Például bowling, vagy mozi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!