Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves lány vagyok. Szeretnék férjhez menni a barátomhoz. Családot akarok magamnak. Olyat, mint amilyenben felnőttem. Nálam idősebb egyedülálló, elvált kolléganőim miért akarnak az elképzelésemről lebeszélni?
Én is 24 voltam, mikor férjhez mentem. Ne hallgass az egyedülálló barátnőidre, valószínű nem véletlen, hogy senki nem marad meg mellettük........
Csak csináld ami szeretnél és ennyi!
Nekem is kererek. Pererc megmonták a kolléganők( elvált mind!!!) hogy ne...
Aztán:" végülis egyszer ki kell prőbálni!"
Azér mondják, mert rossz tapasztalatuk van, és az alapjánvéleményeznek. El sem tudnak kepzelni mást..
Egy béna példa..
Van egy vitamin, amit ki szeretnel próbálni, úgy érzed a hatasai neked jók lennenek, és szeretned is..
Erre jönnek a kolléganők, akik már próbalták, de nem érte el ehpgyik sem azt a hatasát amit vart, sőt, kiütésük lett tőle.. 4 ből 3-nak... Egyik sem fogja javasolni, sőt le akarnak beszélni, nehogy úgy jarj mint ők..
Közben pedig előfordulhat, hogy neked az a tökeletes készítmén?.
Persze...de ha ki sem próbálod nem tudod meg:)
Béna példa, deezert akarnak lebeszélni
Nekem nem kolléganőim, hanem igen közeli barátnőim mondtàk (a hátam mögött természetesen) hogy nem örülnek az esküvőmnek.
Őszintén elgondolkoztam akkor, hogy elhívjam-e őket az esküvőmre, hisz nem akarok nekik kellemetlenséget okozni azzal, hogy meg kell játszani az örömüket. :-)
Az előzővel egyet kell értsek.
Szerintem csak fiatalnak gondolnak, és ennyi.
Nem feltétlenül irigyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!