Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalas. Van kozultek olyan aki csalja a ferjet? Vagy feleseges? Miert? Es van lelkiismerete?
Aha, látom mennyire helyes az írásod. Úgy kell néha kitalálni a mondataidban a szavakat, hogy mit is akartál. Mert az ékezet hagyján, de sokszor még a betűket sem találod el.
Másik dolgot meg még ennyire sem hiszem el. Mert ha én nem vagyok megcsaló (és nem is tervezem), akkor mit érdekel az ilyen emberek szennyes lelki világa aki ennyire becsüli és tiszteli a szerelmét.
ma 12:04
Azért rossz helyesírások között is vannak különbségek, Csabika legalább fogalmazni tud,és fele annyi hiba nincs az ő írásában,mint pl a kérdezőnek.
Mert például én a kérdező utolsó kérdését még értelmezni sem tudom...
"Adrenalin szintbaz erdekes vagy a harmadik fel?"
Bocsi nekem ezt nem sikerült kigobózni és nem is akarom,tanuljon meg rendesen fogalmazni,ha már a helyesírása csapnivaló.Tudom nekem is vannak helyesírási hibáim,de legalább próbálok érthetően fogalmazni.
Azért Csabika helyesírása klasszisokkal a Kérdező helyesírása felett van. Sőt, az átlag Gyk-s kommentelők helyesírása felett is.
Nem kell 100%-osanak lenni, de egy alapvető szintet illene megütni mindenkinek. Igaza van Csabikának. Nehogy csak a Grétsy professzor inthesse a másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!