Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Evfordulo idopontja?
Figyelt kérdés
Tudom nem tul komoly problema de megis szeretnek velemenyt kerni.Ferjemmel 9 eve vagyunk egyutt oktoberbe.Tavaly hazadodtunk juliusba.Nekem megis az oktoberi evfordulo a fontosabb,a juliusit siman el is felejtenem.Ketszer emlekezzunk meg az evfordulorol vagy a nyarit csak ugy jelkepesen az oktoberut meg meghittebben unepeljuk?Valaki volt mar igy?2016. jún. 22. 08:50
1/6 anonim válasza:
Mi csak a házassági évfordulót ünnepeljük. Az nem is tudnám napra pontosan megmondani mikor jöttünk össze.
2/6 anonim válasza:
Nekünk is fontosabb a megismerkedésünk (szintén október :)), mint a házassági évforduló (május). De mi mind a kettőt ünnepeljük. Mert jólesik. De ha választani kell, szerintem mindketten az októbert mondanánk fontosabbnak.
3/6 anonim válasza:
Novemberben találkoztunk, akkor wellness hétvégére szoktunk menni, a májusi házassági évfordulón pedig vacsorázni.
Nekem is fontosabb a novemberi :)
4/6 anonim válasza:
Csináljátok úgy ahogy akarjátok. Miért ne ünnepelhetnétek kétszer egy évben? Mi most leszünk 9 évesek, és előtte nap lesz az esküvőnk. Ha nem lenne ilyen közel egymáshoz, akkor külön megünnepelném. Nem kell nagy dologra gondolni de biztos hogy megemlékezünk róla.
5/6 anonim válasza:
Ahogy nektek jó, nincs erre szabàly. Mi mindkettőt közös programmal ünnepeljük, egyformàn fontosak. Amikor nem hétvégére esik, szabadbapot veszünk ki mindkèt alkalommal. Amúgy fél év és pàr nap van a két időpont között:)
6/6 anonim válasza:
Nekünk mind a kettő fontos, csak nehéz külön megünnepelni, mert a megismerkedésünk január 6. az esküvő meg 9. :D Sőt, a férjem még az "eljegyzés" (amikor igent mondtam neki) időpontját is számon tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!