Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így ki lehet szűrni hogy a párod megcsaljon?
Ez mekkora baromság😂😂.
Én valamennyire borotvalom de nem teljesen. Miért? NEKEM így tetszik es így kényelmes amúgy meg szingli vagyok. Ha valak azt kérne hogy hagyjam teljesen megnőni akkor se tenném mert ENGEM zavarna és nem tetszik. Ettől még nem fogom megcsalni...
Eszed tokja😂😂
És ha vki tök elhanyagolja, majd hirtelen fontos lesz? Az azért elég beszédes, nem? Legalábbis nekem épp ez lett gyanús, bár még nem tudom, hogy mi van mögötte...
De tegnap este hulla fáradtan hirtelen nagyon sürgős lett leborotválnia úgy, hogy ma van a héten az utolsó munkanapja... Szóval ráadásul tök sok ideje is lett volna, mondjuk holnap megtenni.
De ő tegnap este negyed 9kor nekiállt, úgy hogy délután meg akart halni, olyan fáradt volt, és minden baja volt, hogy menni kell vhova. Mire hazaértünk megjött az erő... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!