Van olyan férfi aki szeretőt keres? Olyan aki figyel is a nőre, nem csak akkor keresi mikor éppen feláll. Vagy már csak a szigorúan szexkapcsolat létezik? (nem hirdetés:D)

válasza:

válasza:*aki jó nő is, jó a szexben is és belemegy csak szeckapcsolatba
Egyszoval azok a figyelmesek akik meg akarják tartani a nőt szexre.

válasza:3# nem pszihológusra gondoltam.
1# köszönöm

válasza:mindig figyeltem rá, írtam neki minden nap, érdekelt, mi van vele. S igen, minden találkozáskor szexeltünk.
Örülök, ha egy partnert ez kielégít, s érdekel olyan lány, aki így lenne szerető ;)

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hogy a pasi, akivel szexkapcsolatban vagytok, szerezne egy barátnőt, es utana csak akkor jönne, amikor a barátnőjének nem gyanús, peldaul reggel vagy éjjel... vagy delutan egy lopott óra? Vagy ez szexkapcsolatban is sertő? Mivelhogy a barátnő nem feleség stb...
Van egy srác, közel 2 éve tetszik. Igazi latin macsó, abszolút ideálom 10/10 kategória. Véletlen folytán tudtam meg, hogy énekes is. Nem túl ismert, de azért népszerű a maga körében. Felvettem vele a kapcsolatot a közösségi hálón. Cseteltünk is és 2 hete leszólítottam...
A pasim mondta, hogy nem csal meg, mert feltekenykedtem de mondta hogy amúgy nemcsak azok a nők léteznek, akikkel gyanúsítom, mert a háza háta mögötti házban lakik egy nala 15 évvel fiatalabb roma prosti es ahhoz is mehetne, csak nem akar, csak hátra megy azt mondta, h...
A barátom nagyon ragaszkodik hozzam, képes volt eladnia az autóját, hogy tudjon velem jönni külföldre. Nem titkolózik, nyílt lapokkal játszik, nekem mégis van egy gyanúm, hogy megoldja a titkos szexkapcsolatokat is, mert azt gyanítom, hogy van neki esetleg....
Sziasztok, férjnél vagyok, és a férjem impotenciája miatt titokban szeretőt kerestem magamnak. Kifejezetten heti egy alkalomra, csak szexre. A szeretőm is házas, ő pont azt a hiányérzetet akarta pótolni, amit én. Néhány alkalom után kiderült, hogy egymásba...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!