Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van olyan férfi aki szeretőt...

Van olyan férfi aki szeretőt keres? Olyan aki figyel is a nőre, nem csak akkor keresi mikor éppen feláll. Vagy már csak a szigorúan szexkapcsolat létezik? (nem hirdetés:D)

Figyelt kérdés
2022. jan. 4. 18:58
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Az olyan pasik figyelmesek álralában a szeretőre akik mondjuk szinglik de komoly kapcsolat nem kell nekik, viszont jó ha van egy fix p.nci. ahhoz hogy megtartsák a nőt, (aki nő, és jó a szexben, és belemegy csak szexkapcsolatba, az ritka), ilyen esetben figyelmesek szoktak lenni. Érzelmeket is datálnak bele.
2022. jan. 4. 19:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

*aki jó nő is, jó a szexben is és belemegy csak szeckapcsolatba

Egyszoval azok a figyelmesek akik meg akarják tartani a nőt szexre.

2022. jan. 4. 19:03
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Szeretőre nem tud úgy figyelni, ahogy vágynál rá. Gondolj bele, ott a gyerek, feleség, nem tud közben a te lelki gondjaiddal foglalkozni.
2022. jan. 4. 19:05
 4/9 A kérdező kommentje:

3# nem pszihológusra gondoltam.

1# köszönöm

2022. jan. 4. 19:07
 5/9 anonim ***** válasza:

mindig figyeltem rá, írtam neki minden nap, érdekelt, mi van vele. S igen, minden találkozáskor szexeltünk.

Örülök, ha egy partnert ez kielégít, s érdekel olyan lány, aki így lenne szerető ;)

2022. jan. 4. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Vannak olyan férfiak hidd el :)
2022. jan. 5. 19:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is ilyenre vágytam, de nem találtam
2022. jan. 6. 20:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Van ilyen, pl. én is ilyen vagyok. :) Gyárilag képtelen vagyok úgy szexelni, ha egyébként nincs köztünk szimpátia, érdeklődés a másik iránt, kommunikáció, odafigyelés. Mondjuk ki, valamilyen szintű szeretet, még ha tudjuk is, hogy ennek szigorú határok között kell maradnia. De ugyanezeket én is elvárnám a nőtől, szóval nem, nem könnyű ilyet találni, nem is sikerült még soha.
2022. jan. 7. 22:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Én már egy szimpla levelezőpartnernak is örülnék, akivel egy hullámhosszon vagyok. Nem csak testileg de érzelmileg is magányos vagyok. 41F házas :)
2022. jan. 16. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Ez sértő lenne egy szexkapcsolatban?

Hogy a pasi, akivel szexkapcsolatban vagytok, szerezne egy barátnőt, es utana csak akkor jönne, amikor a barátnőjének nem gyanús, peldaul reggel vagy éjjel... vagy delutan egy lopott óra? Vagy ez szexkapcsolatban is sertő? Mivelhogy a barátnő nem feleség stb...

Keressem az álompasit vagy engedjem el?

Van egy srác, közel 2 éve tetszik. Igazi latin macsó, abszolút ideálom 10/10 kategória. Véletlen folytán tudtam meg, hogy énekes is. Nem túl ismert, de azért népszerű a maga körében. Felvettem vele a kapcsolatot a közösségi hálón. Cseteltünk is és 2 hete leszólítottam...

Vajon mi az igazsag ?

A pasim mondta, hogy nem csal meg, mert feltekenykedtem de mondta hogy amúgy nemcsak azok a nők léteznek, akikkel gyanúsítom, mert a háza háta mögötti házban lakik egy nala 15 évvel fiatalabb roma prosti es ahhoz is mehetne, csak nem akar, csak hátra megy azt mondta, h...

Szerintetek igaz lehet, hogy ha lett volna szexkapcsolata, nem ragaszkodott volna annyira?

A barátom nagyon ragaszkodik hozzam, képes volt eladnia az autóját, hogy tudjon velem jönni külföldre. Nem titkolózik, nyílt lapokkal játszik, nekem mégis van egy gyanúm, hogy megoldja a titkos szexkapcsolatokat is, mert azt gyanítom, hogy van neki esetleg....

Titkos szexkapcsolatból lett szerelemben érzelmek kezelése- van benne tapasztalatod?

Sziasztok, férjnél vagyok, és a férjem impotenciája miatt titokban szeretőt kerestem magamnak. Kifejezetten heti egy alkalomra, csak szexre. A szeretőm is házas, ő pont azt a hiányérzetet akarta pótolni, amit én. Néhány alkalom után kiderült, hogy egymásba...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!