Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek melyik számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik számít inkább megcsalásnak?

Figyelt kérdés

Csak úgy szóba került a felvetés, nem érint a dolog, de érdekel mások véleménye is.

(F)

2023. jún. 24. 22:59
A kérdező szavazást indított:
Elmegy a férfi egy prostihoz, igénybe vesz egy szolgáltatást, fizet, és eljön. Még a nevét sem tudja a csajnak.
Neten megismerkedik valakivel, csetelnek, alig várja a következő beszélgetést, már intim dolgok, incselkedés is szóba kerül.
25 szavazat
1 2
 1/16 Ghgj ***** válasza:
100%
Mindkettő az, nincsenek olyan fokozatai a megcsalásnak, ami alapján az egyik vagy másik jobban az lenne.
2023. jún. 24. 23:03
 2/16 A kérdező kommentje:

1

Oké, de az első esetben nincs semmi érzelem. Kb., mintha fodrászhoz mennél, vagy autószerelőhöz: csak egy szolgáltatás.

A második eset szerintem azért rosszabb, mert ott már érzelmi háttere van a dolognak. Akár kezdődő szimpátia, vagy akár szerelem.

2023. jún. 24. 23:08
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

A másodikat hívják érzelmi megcsalásnak :)

Mindkettő megcsalás, attól még hogy a 2.verzioban nem fekszik le a nővel, attól még nem változtat a helyzeten semmit. Mindkettő rossz és undorító dolog! :(

2023. jún. 24. 23:14
 4/16 A kérdező kommentje:
Azért undorítónak nem nevezném...
2023. jún. 24. 23:18
 5/16 anonim ***** válasza:
91%
#4 ehe, akkor biztos te is csinálhattad már mi?! Xd
2023. jún. 24. 23:20
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy, teljesen monogám vagyok. Előjött a téma, és elgondolkoztam.
2023. jún. 24. 23:25
 7/16 A kérdező kommentje:

5

Viszont most, 30 év után már kezdem bánni, hogy soha nem csaltam meg a páromat. :( De ez itt most nem mérvadó.

2023. jún. 24. 23:27
 8/16 anonim ***** válasza:
10%
Bánhatod is, ő már megcsalt 1000X :)
2023. jún. 24. 23:34
 9/16 A kérdező kommentje:

8

Ugyan, dehogy... tök kispolgári életet éltünk/élünk...

Sokáig büszke voltam rá, hogy hűséges voltam mindig, most 50 fölött már inkább balf@szságnak érzem. Késő bánat.

Szóval, nem, nem csaltuk meg egymást.

2023. jún. 24. 23:40
 10/16 anonim ***** válasza:
11%

Én az elsőt simán megbocsátanám. Persze csak akkor, ha egyszeri alkalom volt és nem rendszeres. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy rendben van, nyilván nem, de emiatt biztosan nem rúgnék fel egy egyébként jól működő kapcsolatot.

Az én szememben a második sokkal gázabb. Ott lehet, hogy ráadnám a kabátot, akkor is, ha nem is történt (még) semmi.

2023. jún. 24. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!