Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalást jóvátenné álmaid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalást jóvátenné álmaid autója, megbocsájtanátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Gyerekünket műtötték, bent voltam vele a kórházban majdnem 1 hetet, mialatt megcsalt. 3 hónap elteltével tudtam meg, azóta fűt-fát ígér, könyörög, nagyon megbánta. Lelkemre kötötte, hogy erről ismerősi, családi körben egy szót se senkinek, cserébe megkapom álmaim autóját. Nem vagyunk gazdagok, örökölt egy földet, amit eladott, abból van néhány millió Ft-ja. Egy középkategóriás, pár éves használt autóról van szó a 26 éves kocsim helyett, ami már lassan többet van szervizben, mint nálam.

tegnap 13:58
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
91%
Én még pofán is vágnám, nem hogy így megalázzon még egyszer...
tegnap 14:00
 2/31 anonim ***** válasza:
93%
Saját gyerekét operálták és ő félrekufircolt, de te azt kérdezed, hogy egy autóva helyre lehet-e hozni? Ez most komoly, vagy trollkodsz? Ha téged le lehet kenyerezni kocsival miközben nemcsak téged hanem a gyereked is elárulta te még gonoszabb vagy mint ő.
tegnap 14:08
 3/31 anonim ***** válasza:
52%
Amúgy is kellene neked másik autó, ha ennyire régi a tiéd. Ez a minimum, hogy megveszi, aztán majd meglátod, hogy együtt tudsz - e élni vele tovább.
tegnap 14:08
 4/31 anonim ***** válasza:
90%

Magyarul megveszteget téged és te meg eladod magad, a becsületedet.

Lelked rajta, ha te megvehető vagy!

Én nem lennék... az erkölcs az első!

tegnap 14:10
 5/31 anonim ***** válasza:
51%
Remélem, hogy minimum egy luxusautót ígér, nem pedig valami pár éves használtat. A csóró sz@r.
tegnap 14:17
 6/31 anonim ***** válasza:
51%

Elfogadnám az autót a saját nevemre majd utána dobnám ki :)

A tréfát félretéve OKA volt a félrelépésének (a kapcsolat elhidegülése), s ha ez a kiváltó ok nem szűnik meg akkor meg fogja majd tenni újra. Ki tudja hányszor csinálta már mielőbb bebukott?

tegnap 14:17
 7/31 anonim ***** válasza:
82%

Basszus, előbb várnám meg amíg az eddigi kocsim ilyen Frédi és Bénis lábbal hajtós típussá amortizálódik, mint hogy hagyjam magam megvesztegetni bármiféle csilivili sportkocsival.

Hátbaszúrt, ráadásul 1 nyamvadt hét alatt (vagy csak akkor bukott ki), ráadásul amíg a gyereketek(!) kórházban volt. Ritka undorító.

És akkor még van pofája egy átlagos (mármint érted, ha már veszteget...) kocsival próbálkozni.

És ha igent mondasz? Éled tovább az életed egy ilyen féreg mellett?

tegnap 14:25
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

#6 "OKA volt a félrelépésének (a kapcsolat elhidegülése)"

1 hét alatt elhidegült a kapcsolat?

"Gyerekünket műtötték, bent voltam vele a kórházban majdnem 1 hetet, mialatt megcsalt."

1 hetet se bírt ki az ösztönlány!

Az ilyenről az utolsó lyukas fillért is le kell perelni.

tegnap 14:31
 9/31 anonim ***** válasza:
69%

Pofám leszakad, hogy egy "szülőnek" van képe ezt felajánlani a gyere anyjának...

Gerinctelen patkány.

tegnap 14:32
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lehet a tisztességemet és a tartásomat megvásárolni, pláne nem egy ilyen erkölcstelen, a saját tetteiért felelősséget vállalni nem akaró suttyó által. Én válnék és ha vki rákérdez, elmondanám az igazat (nem facebookon borítanék mindent fröcsögve, nyilván, de nem is kummantanék).
tegnap 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!