Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van uj a lathataron de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van uj a lathataron de nem tudom hogy akarome?

Figyelt kérdés

Az ex baratommal egy hete mentunk szet. Nagyon bonyolult kapcsolat volt rengeteg vitaval es megalazassal. Mar szakitott velem egyszer aztan visszatancolt. Nagy nehezen megbocsajtottam es megtudtam ujra benne bizni hogy szeret de most ujra szakitott pedig miota kibekultunk nem volt vita csak felhuzta magat kus hulyesegen. Nos beszelgetek egy sraccal aki regen nagyon tetszett nekem es nagyon szimpatikus volt mindig is. Elhivott randira de nem tudom mit tegyek. Megcsalasnak erzem pedig mar vege, csak nehez mert az exem baratai mindd aztmondjak hogy szeret es tudja hogy jobban kellene velem bannia..

Nem tudom elkepzelni meg massal a jovot de sajnos mar az exemmel se hiaba erzek iranta meg valamit.

Szoval a kerdes hogy az uj szimpatikus sraccal randizzak szerinzetek? Volt mar valaki hasonlo helyzetben? Mi sult ki belole?

(Termeszetesen aki elhivott randira tisztaban van vele hogy nem biztos hogy lesz ebbol tobb, mivel elmondtam neki a dolgokat mivel en nem jatszol senki erzeseivel)

23l

Koszonom a tanacsokat, velemenyeket elore is :)

2016. jún. 28. 10:57
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Nehany helyen helyesirasi hiba csuszott be elnezest erte :)
2016. jún. 28. 10:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha a helyedben lennék, randiznék az új sráccal. Nem biztos, hogy jól tenném, de biztos, hogy később bánnám, ha elszalasztanám.
2016. jún. 28. 11:03
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Randizz vele, és majd meglátod, hogyan alakul a dolog. Nincs mit veszítened.
2016. jún. 28. 11:08
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Az exedet mindenképp hanyagold. Borzalmasan gyerekes és manipulatív ezek alapján. Szeret, nem szeret, lényegtelen, de a viselkedésével tönkre fog tenni érzelmileg.

Az új srávval én mindenképp elmennék randira, pontosan úgy, ahogy te is írtad/tetted, miután tisztáztam a helyzetet. Segíteni fog, ha van valaki, aki iránt érdeklődsz, és talán 2-3 randi után már a fejedet fogod a falba verni, hogy egyáltalán elgondolkodtál a dolgon, ahelyett, hogy futottál volna. Legalábbis nagyon szurkolok neked, hogy így legyen =)

2016. jún. 28. 11:11
 5/14 anonim ***** válasza:
66%

Nah, velem pont volt egy ilyen eset.

Szétmentünk, rá kb 1 hétre találkoztam egy fiúval. Nagyon nehéz volt nekem is, pedig már együtt sem voltunk.

És akkor a találkozás utáni tapasztalat: borzalmas volt már onnantól, hogy megláttam a srácot ahogy ott vár a megbeszélt találkahelyen. És az első percben elkezdtem számolgatni, hogy mennyi idő múlva érhet majd véget a találka, reméltem hogy minél előbb. De aztán úgy voltam vele hogy majdcsak túl élem aztán rohanok is haza.

A találka ideje alatt végig a volt barátom járt az eszemben, az ő nevetése, stílusa, beszéde hiányzott nekem végig és nem tudtam hogy mi a francot keresek ott egy randin egy másik fiúval. Szóval a helyedben én törölném a randit ezek alapján a tapasztalatok alapján de ez a te döntésed.

(A dolog csattanója hogy amikor a srác kísért a buszomhoz akkor a volt barátom is felszállt a buszomra és onnan hogy megláttam végem volt....leszálltam a buszról amikor hazaértem és sírva rohantam haza.)

Nem volt elég ez a lelki borzalom a másik srác mellett, még az exet is megláttam amíg búcsúztam a sráctól ..gondolhatod...

23L

2016. jún. 28. 11:25
 6/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :) igen mar igy is kisse tonkre tett ezzel az orok szeret nem szerettel. Nem akarok szenvedni es boldog kapcsolatot akarok ahol a szeretetemet nem kihasznaljak hanem viszonozzak.
2016. jún. 28. 11:26
 7/14 anonim ***** válasza:

23L vagyok újra.

Azért szépet is írnék.

A volt párommal ezután a találka után összejöttem, de szétmentünk 1 hónap múlva, és rá 2 hétre találkoztam egy már régről szimpatikus sráccal, akivel aztán összejöttem és 4 éve ő az én szerelmem :)

Szóval talán megpróbálhatod mégis :)

23L

2016. jún. 28. 11:28
 8/14 A kérdező kommentje:
Az azert nem semmi hogy mikor elozoleg dobott masfel hetre ra bekultunk ki es ez egy honapja volt :D
2016. jún. 28. 11:34
 9/14 anonim ***** válasza:

Hajrá, próbáld meg! Lehet, hogy most jön a nagy szerelem ezzel az új fiúval! :)

23L

2016. jún. 28. 11:45
 10/14 A kérdező kommentje:

Csak nagyon rossz mert elso szerelem volt. Es igazabol tudom hogy szeret csak nincs onbecsulese es ez miatt tartott lelkiterrorban.

De en belefaradtam a sok fajdalomba. Remelem sikerul valakinek elobb utobb a szivem osszetort darabkait ossze szedni :)

2016. jún. 28. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!