Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem érdekli a pasimat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdekli a pasimat, hogy nyomul rám a haverja?

Figyelt kérdés

Lassan két hónapja, hogy összejöttünk, bár már ismerjük egymást évek óta. Alapjáraton féltékeny típus, viszont ezalól kivétel az egyik legjobb haverja. Az néha olyan gátlástalanul nyomul rám, hogy még a vak is látja, a barátomat viszont teljesen hidegen hagyja. Pedig az orra előtt folyik minden, és vagy nem is érdekli, vagy szimplán röhög rajta. Akartam már beszélni vele erről, de nem tudom hogy hozzam fel. Nagyon zavar a dolog, mert olyan, mintha nem is érdekelné a kapcsolatunk...

Mi lehet ez?

2016. jún. 29. 21:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Nyugodtan hozd fel neki nyíltan és mondja meg a haverjának, hogy hagyja abba, de végül is ezt te is megmondhatod annak a srácnak.

Lehet, hogy röhög a haverján, de lehet, hogy egyszerűen csak lesz..rja és bízik benned annyira, hogy tudja, hogy te is lesz..rod azt a srácot, így nincs félni valója a barátodnak.

2016. jún. 29. 21:53
 2/18 anonim ***** válasza:
0%

Férfiként mondom.

A legjobb barátommal semmi képen nem kapnánk össze egy nőn és ha mégis, akkor a nő repülne.(egyszerre ismerjük meg, a másiknak bejött azelőtt is h összejövünk, stb.)

Nem lehet ilyesmi az oka?

Állj ki magadért, a végén a talpát fogod nyalni és ő irányít téged ha mindent hagysz.

Egyszerűen mond meg neki: "A haverod nyomul rám és zavar h leszarod. Nem kérem h ne barátkozzatok, de szólj rá vagy..."

2016. jún. 29. 21:54
 3/18 anonim ***** válasza:

Hidd el,érdekli őt,de bízik benned annyira,hogy te helyén tudod kezelni a dolgokat és neki nem kell elmagyarázni a játékszabályokat.

Valószínűleg ő egy konfliktus kerülő ember és én is így tennék a helyében,mert mit sem ér az a kapcsolat és barátság,ha neki kell tenni valamit egy ilyen esetben.

2016. jún. 29. 22:06
 4/18 anonim ***** válasza:
8%
Mivel nő vagy, tudja, ogy úgyis megcsalod majd. Ez az élet rendje.
2016. jún. 29. 22:12
 5/18 A kérdező kommentje:
#4 : marha értelmes vagy, gratulálok.
2016. jún. 29. 22:19
 6/18 anonim ***** válasza:
8%

Fáj az igazság, mi? Úgyis megteszed, kivéve ha a haver ronda. Akkor majd jöhet Abdul. Kifogás már lesz rá: "nem figyelt rám" mikor nem állt neki párbajozni érted a haver ellen.

2016. jún. 29. 22:21
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Az igazság az, hogy bízik a haverjában annyira h csak szórakozik, s nem gondolja komolyan, vagy amit fentebb írtam.

De persze, a hímsoviniszta módszer mindig jobb, hibáztassuk a nőt.

18/F voltam, nem egy nő!

2016. jún. 29. 22:24
 8/18 anonim ***** válasza:
(remélem utolsó előtti mondatomban érzed az iróniát)
2016. jún. 29. 22:25
 9/18 anonim ***** válasza:

# 9 Nem érted.Szerinted, amikor a pasi hibázik, az okés, ezzel van a gond. A féltékenykedés jó dolog, csak ne legyen túl sok.

DE ezt mondhatom egy "provokáló embernek" láttam a többi válaszod is 46-os. Szándékosan ellentées dolgot írsz, még ha valójáben nem is így gondolod, csak azért mert erre áll a farkad.

2016. jún. 29. 22:30
 10/18 anonim ***** válasza:
19%

Ez mi már amúgy? Ha nem féltékeny az a baj, ha igen akkor meg az? Ja, hogy legyen egy kicsit, de ne nagyon? Ez az "elvárás"? Remek egy világ ez!

2016. jún. 29. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!