Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam? Ne mondjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam? Ne mondjam?

Figyelt kérdés

Elmentünk négyen tegnap este megünnepelni a párom legjobb barátja húgának a szülinapját. Majdnem mindannyian részegre ittuk magunkat, egyedül én és párom legjobb barátja maradt meg a határvonalon. A párommal borzasztóan összevesztünk azon, hogy csak ilyen alkalmakkor tudunk bárhova is elmenni. Amúgy mindig otthon ülünk és semmi közös programunk nincs. Én kezdtem a vitát, így amikor már részegen úgy döntött, hogy ő inkább elmegy haza, én csak rácsaptam a taxi ajtaját. Nem mellesleg a húgi is ekkor döntött úgy, hogy elég, szóval kettesben megtették a hazafelé tartó utat. A párom legjobb barátjával maradtunk még egy kicsit, inkább csak az én dühkitörésem miatt maradt. Megpróbált megvigasztalni, átölelt, hozzábújtam, aztán én kezdeményeztem egy csókot. Jó képű férfi ez tény, mindig vonzónak találtuk a másikat és intelligens is, csodálom is, hogy nincs barátnője. Szóval megcsókoltam, félve visszacsókolt, majd hevesen a szórakozóhely előtti falhoz szorított. Utána kéz a kézben sétáltunk haza, és egy kicsit sötétebb buszmegállóban - nem tudom, hogy fejezhetném ki, lefekvésnek nem mondhatom, de még szeretkezésnek sem - megdugott.

A párommal ma sem beszéltünk. Még félig józanon is, őrjöng, hogy mit képzelek magamról, hogy megemlítettem a fenti problémát. Ezek után ezt nem tudom, hogy elmerjem-e mondani, vagy hogy egyáltalán mit tegyek.

20N

2016. jún. 30. 17:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Jesszus ... mond el neki és szakítsatok. Jobbat érdemel nálad ..
2016. júl. 5. 22:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Elmondtad?
2016. júl. 8. 16:49
 13/13 A kérdező kommentje:

na sziasztok

először is a válaszokkal teljesen egyetértek igazatok van

másodszor, mikor felhoztam a szakítás témát, ő el kezdett hebegni habogni majd rákérdezett arra, hogy a legjobb barátja elmondta-e, hogy mi történt? nem tudtam mit mondani.. kiderült, hogy fél éve szeretője van, erre már egyszerű volt azt mondani, hogy én meg lefeküdtem a haverjával, nem vagyok dühös, megéremeltem, de ő is,

2016. júl. 8. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!