Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom 2 éve. Tudom hogy el kéne hogy engedjem, de hogyan?
Figyelt kérdés
Utálom magam amiért ezt tettem. 7 éve vagyunk együtt. Akkor a kapcsolatunkban volt egy nehezebb időszak, és megtettem. Semmit nem bántam meg annyira ,mint azt ,hogy megcsaltam őt. Még ahhoz is gyáva voltam ,hogy elmondjam neki. Az ex legjobb barátnőm tette akivel összevesztem. Nem hagyott el, de tudom hogy benne meghalt valami. Én próbáltam könyörögni és elmondani hogy nem jelentett semmit de látom hogy ő egy szavam se hiszi. Tudom hogy egy hajszál tartja már csak ezt a kapcsolatot. Látni azt, hogy mennyire megtörtem őt egyre inkább önutálatba csap át bennem. Talán az lenne a legjobb ha elengedném és boldog lehetne valaki mással. De az a kis remény még mindig ott van bennem hogy nem hagyott el, talán van még esély. Nem sajnáltatni szeretném magam. Sőt megérdemlek minden szart. Csaak nem tudom mit tegyek. Elengedjem?2018. dec. 20. 12:35
11/12 anonim válasza:
Amikor napi 2-3 ilyen kérdés, van, hogy egy nő, aki ennyire meg annyira szereti a barátját, de mégis szó nélkül megcsalja, aztán lapít mint sz*r a fűben, vagy csak simán más pasiról ábrándozik... Nos, ilyenkor örülök, hogy nincs barátnőm, komoly kapcsolatom, és jól teszem, hogy nem erőltetem ezt a témát.
12/12 anonim válasza:
Sztem hagyd magára. Majd ő eldönti hogy mit akar. Te meg tanulsz belőle. De ha ő nem bízik benned akkor nincs értelme te is csak szendvednél. Felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!