Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinetetek akkor nagyon illenek egymáshoz olyan páros mindketten nem akarják beoltani magukat?

Jesszus, te fogalmazásgátlót vettél be?
Amúgy igen, az jó, ha ebben a kérdésben IS egyetértenek.

4: Tehát kizárólag konteós, laposföldhívős idióták lehetnek azok a személyek akik nem szeretnének oltakozni. Hmmm, ma is tanultam vmit. 🤔
Duuude... :)

7: Nálam két dolog miatt nem játszik a történet.
1. Azokat az oltásokat amiket megkaptunk születésünk után, már egy régóta működő, gyakorlatilag agyontesztelt vakcina volt. Ismerősi körömben nagyon sok embernek lett valamilyen baja, vkinek komolyabb (2 embernek is amputálni kellett a lábát).
2. Sajnos elég érdekesen működik az immunrendszerem. Borzasztó sok mindenre allergiás vagyok (max keresztesen), pikkelysömör, emésztési zavarok. Plusz most pont benne vagyok egy Meniére gyanús hosszadalmas vizsgálatban is. (Jelenleg neurológián vagyok)
A zisten tudja, hogy a hülye nyavalyáim milyen relációban lennének ezekkel a kiforrottnak azért még nem egészen nevezhető vakcinákkal(vessük össze a hagyományos szerekkel a dolgot ahol tényleg volt idő kenyelmesen tesztelni). Ha végére jártam a dilimnek, akkor le fogok ülni a dokival és végig fogok vele menni a dolgokon, mert tagadó nem vagyok, hanem inkább óvatos. :)
Van nem egy hasonlóan gondolkodó emberke az ismerősei körömben (sajnos szintén eü-s problémák). Nem nevezném őket 1 bites konteo hívőknek. Csak inkább óvatosnak. :)
Nem minden fekete-fehér. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!