Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent nektek a minőségi idő?
Miket szoktatok csinálni ami nektek a minőséget jelenti?
Nyilván az egymásra figyelés alap..
Ha kapcsolati gondotok volt akkor ezek után mennyire lett másabb a kapcsolatotok?

Nekem azt jelenti, hogy nem csak tespedünk egymás mellett a kanapén a tévét bámulva, hanem hanem valami olyan dolgot csinálunk, amivel építjük egymást és a kapcsolatunkat.
Gyakran ez valami nem hétköznapi programot takar, amire mindketten vágyunk vagy ami kicsit kilibbent a hétköznapokból, esetleg a komfort zónánkon kívül esik.
Habár sokszor nálam már az is minőségi együtt töltött időnek számít, ha kicsit lelassulunk, a tévét kikapcsolva, a telefont félrerakva megiszunk együtt 1 pohár bort és elmélyülten beszélgetünk, csak és kizárólag egymásra koncentrálva.
Szerintem ha sikerül ilyen alkalmakat összehozni, amit kölcsönösen minőséginek érzünk, mindenképpen javul/erősödik a két ember közötti kapcsolat. (Persze már ez is nehéz lehet, hogy mindketten ugyanannyira élvezzük ezeket az órákat/perceket.)
Még azt hozzátenném a véleményemhez, hogy nekem például ez kiemelt fontosságú bármilyen fontosabb emberi kapcsolatomban, nekem ez a fő szeretetnyelvem.:)
24/N

bármi lehet minőségi idő, ami kettesben telik
még TV nézés is lehet az

Azt jelenti, hogy csak rám figyel. Mindegy, mi az. Lehet az ágyon fekve összebújás is szótlanul. Beszélgetés. Közös filmezés. Elmenős programok.
Exemnek az jelentette a minőségi időt, hogy ő játszott a gépen, én meg egy légtérben voltam vele és telefont nyomkodtam vagy sorozatot néztem :D Tényleg sokat találkoztunk, de csak nála lehetett és csak ilyen felállásban. Nem is értem, hogy gondolta, aztán csodálkozott, hogy a többszöri sikertelen megbeszélés után szakítottam vele.
Ha nem együtt éltek, ne legyen már ilyen, ha csak pár napot vagytok együtt, azt is szabadidőtökben, akkor legyetek ténylegesen együtt, ezt mindenkinek mondom :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!