Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Furcsa megtartani az extől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa megtartani az extől kapott cuccokat és használni? Ti elvárnátok, hogy a párotok megszabaduljon az ilyen holmijaitól?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek van pár cucca, amit az exétől kapott. Engem ez amúgy nem zavar, csak az érdekel, hogy általánosságban mi erről a vélekedés. Szóba került társaságban a téma, és ott én voltam a furcsa, hogy nem zavar.

Igazából nem kifejezetten olyan tárgyakról van szó, amik kifejezetten a kapcsolatra emlékeztetnek. Mit tudom én, képkeret közös képpel és társai, azok is megvannak, de dobozban, soha elő nem kerül, csak van, hogy majd öregen unokáknak sztorizni jó lesz.

Inkább azok érdekelnek, amik ilyen mindennapi dolgok, amire ránézésre nem mondaná azt egy külsős, hogy na ez tuti a párjától van. A barátnőmnél ilyenek, hogy hajtű, ékszerek, ruha, akár ilyen random alvós póló/pulcsi ami a pasijé volt. Szóval ilyen minden nap használható cuccok.

Titeket zavarna, ha ilyeneket megtartana a volt párjától és tényleg rendszeresen használná?

Egyébként a párom és az exe anno azért szakítottak mert kihűlt a kapcsolat, ugyanis a pasi rájött, hogy amúgy ő nem biszexuális, hanem meleg, azóta meg barátok maradtak. Szóval lehet ezért nem zavar engem, vagy nem tudom.

tegnap 19:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
9%
Jóhát ha még távolról is uralja a nődet persze hogy az vissza fog menni hozzá vagy már most is dugnak.
tegnap 19:54
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem zavarna, szerintem használati tárgyakkal semmi gond nincs. Nekem is van egy bögrém, ami ráadásul ilyen szivecskés, love you feliratokkal, de nem úgy iszom belőle, hogy brühühü de jó volt az exemmel :D

Max az zavarna, ha tényleg látványos helyeken lennének specifikus dolgok, vagy gyakran nézegetné a régi képeiket, ilyesmi, de nyilván ezeket se tiltanám, hanem tovább lépnék, mert még nincs túl rajta az ilyen.

tegnap 19:55
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Használati tárgyak nyilván maradnak. Miért dobjunk ki valamit, ami jól működik? Pl monotor, gofrisütő, ilyensmi dolgok. Egy kicsit személyesebb, de szerintem belefér pl karóra, ékszerek. Ami nekem nem oké: olyan dolgok, amiknek kizárólag eszmei értékük van. Tehát mondjuk közös képek, közös programok emlékei, ajándéktárgyak amik személyesek.
tegnap 19:56
 4/15 A boldogság nem létezik ***** válasza:
63%
1-1 emléktárgyat nem árt megtartani a szép napok emlékére, de a használati tárgyak nemigen számítanak annak. Azok valahogy nem is köthetőek személyhez, legalábbis nálam.
tegnap 20:07
 5/15 A boldogság nem létezik ***** válasza:
66%

"ajándéktárgyak amik személyesek."

Ezek valami lezárt emlékesdobozban is problémásak? Csak az ember életének része volt, az ex is, néha jó 1-1 ilyn dolgot megtartani, de csak a helyén kezelve. Az emlékek dobozában, a gyerekkori szarok, a nagymama ceruzával szét-trollkodott újságja meg a többi régiség között. Engem zavarna, ha kidobatná velem valaki ezeket.

tegnap 20:10
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy éneklős plüssmacim. Sajnáltam kidobni mert jópofa volt. Végül az unokaöcsémnek adtam mert világított és zenélt. Nagyon tetszett neki
tegnap 20:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna, ha nem kapcsol hozzá érzelmeket. Volt barátnőm megtartotta az exétől kapott karkötőt, plüssöket, de nem úgy tűnt, mint akit érdekelne honnan van. A közös képeket nem tudom eldobta-e vagy elrakta, nem kellett nézzem, így nem is érdekelt. Én sem dobtam ki a tőle kapott könyveket, használati dolgokat, de a nagyon személyes ajándékokat, képeket elégettem
tegnap 20:30
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Lehet ogy ráverte a farkát
tegnap 20:32
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudja senki hogy melyik ruhám csatom ékszerem akármim kitől van.

Az aktuális barátomban, meg exben stb-ben meg fel se merül ilyeneket kérdezni se, hogy honnan van a cipőd vagy hajgumid?

tegnap 20:45
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát a szeretőktől akik ráverték honnan mástól
tegnap 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!