Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy nincs senkije?
Egy nagyon kedves barátom a minap lett 37 éves. Sokan szeretik,népszerű, művelt, intelligens, sikeres, vicces, férfias meglett ember, még sincs senkije. Nem tudom hogy milyen lehet vele huzamosabb ideig együtt lenni, lehet hogy azért nem találta meg a számára megfelelő nőt mert talán otthon kivetkőzik magából és kiderül hogy nem is olyan amilyen? =/ Nagyon sajnálom Őt, mert már jó pár éve egyedül van, csalódások sora érte a párkapcsolataiban, és szerintem nem ezt érdemelné.
De miért, mégis miért nem találja a helyét a világban?

Előző vagyok:
Én sem szeretek egyedül lenni, meg ő sem ahogy elmondtad. De ez egy olyan helyzet, ami scak úgy jön, és nem lehet mit tenni...kihal az emberből a képesség az efféle nyitásra a másik felé:S Nehezen lehet ebből kimászni.
Értem. Köszönöm a választ, talán egy kicsit közelebb kerültem a megoldáshoz, már ha létezik. :)
Szeretném ha boldog lenne, mert megérdemli!

engem is átvertek igen hamar, és nem tudok megnyílni azóta emberek előtt, pedig lehetne párkapcsolatom, de nem bízok meg senkiben. nem tudok... :S igaz hogy még csak tízes éveimben járok, de lehet én is így járok, vagy sikerül rajta változtatnom..
csak azért írtam hogy nehogy azt hidd hogy könnyű ezt magad mögött hagyni. azóta átlátok az embereken tudom kihasznál ki stb :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!