Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért találnak oly nehezen egymasra azok a lányok és fiuk kik csendesebbek s szerenyebbek nem szeretik a bulikat, nem dohányoznak, nem drogoznak s nem vedelnek. Stb stb?
- ha vannak ilyenek ezen a oltalon akkor kerem valaszoljon :
- ti hol , hogyan és milyen körűlmények között találtatok egymasra ?
- kor is kérnék szépen , és aki ha nem is tarttozik bele a klrdezett kategóriába de ugy érzi , hogy használható választ tud adni akkor irjon ő is nyugodtan ;)
- 22f vagyok és még senkit sem találtam
Nem tudom,hoyg miért találunk,de ez tényleg tény. :) Nem szeretek buliba járni és nem dohányzom,nem drogozom,alkoholt is csak mértékkel.Nyílt és nyitott vagyok a kapcsolatokra,mégis.Kicsit visszahúzódósabb,csendesebb vagyok,de ettől függetlenül találhatnék valakit. :) Bár a külsőmmel se vagyok 100%-osn megelégedve.
18L
Istenem én csak azt nem értem mért kell mindenbe belebeszélni ezt a JAJ a szerény emberek miért nem találkoznak? "ROMANIAban nem nagyon latok hasnlo klubbokat." Ennek is biztos semmi köze hozzá, hogy sajnos nem találsz senkit. Egyébként meg miért?.. Az ilyen hülye hozzáláss miatt, mindenbe csak a rosszat keresed.
Komolyan nem tud miért kell emögött bujkálni mikor úgyis tök egyértelmű hogy nem erről van szó.
Egyébként meg ez hogy nem szeret bulizni? Mert mi számít bulinak, vagy akkor társaságot nem kedveli? Na és ez a drog meg alkohol hát ennek tényleg semmi értelme. Báár dohányzásban benne van ugye az a feeling hogy de cool vagyok stb. na de elég sok emberről tudok aki nem dohányos és vannak barátai :O:O!.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!