Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éves kapcsolatom van és a barátomtól haza akartam menni és emiatt megütött többször is megpofozott. Meg vagyok ijedve. Mit tegyek?
Szia!
Tehát meg vagy ijedve.Mert erről senki nem írt, hogy ha meg vagy ijedve mit tegyél.Te félsz, nem mersz lépni.Ne hagyd, hogy ez eluralkodjon rajtad.Legyél erős és határozottan hagyd ott.Ha egyszer megtette , megteszi többször is.
Szóval, ha félsz,akkor keress olyan embert, aki megvéd és ott van melletted...
Ne menj vissza , felejtsd el és győzd le, hogy félsz.
Sugározzon belőled, hogy nem félsz tőle.
-o-
Annak a fiatal srácnak, aki azt mondta, hogy vannak hisztis nők és eltartottak, azokat lehet ütni, akkor nagyon elvan tévedve.
Ha egy kapcsolatban vita van az elfogadható, de ha verés, ütés , megalázás, akkor már az nem kapcsolat, nem lehet szeretetről beszélni és nincs semmi féle magyarázat arra, hogy megüthetek valakit, ha...
-o-
Tehát a félelmet felejtsd el...nem kell tőle félni, mert bevonzod a többit.Ha téged ütött meg,azért tette, mert gyengének lát téged és így látja magát erősnek.
Remélem már ott hagytad!!!
Én vagyok a 32 éves...
Szóval nagyon félre lettem értve!!! (Van Gogh-ot is csak a halála után értették meg) Irónia! Én nagyon nem fogadom el ezt a viselkedést, és én is Blokkkkolnám! :)
én tutti felizgulnék ha megpofozna, és utána egy jot sexelnénk. de te nem én vagy:-)
szal szerintem azert pofozott meg mert szeret es mindig veled akar lenni én is megütöttem már a pasim azert mert ugy ereztem nem akar velem lenni. bocsásd meg neki csak mondd meg neki hogy többet ne üssön meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!