Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit csináltok azzal a fiúval aki megakar csókolni, de előtte udvarolt nektek, de ti nem engeditek, esetleg valljon előtte szerelmet?
Hát, nem tudom. Ha nekem udvarol valaki és tetszik, akkor engedem, hogy megcsókoljon. Ha pedig nem tetszik, hiába vall nekem szerelmet.
17/L
Nem is udvaroltam még neki. :P
Hogy lenne célszerű?
Hogy deríthetném ki, hogy bejövök-e neki?
Két alkalomnál többet nem igen szánnék, másik suliba jár, hamar túl akarok esni rajta.
Rövid, akarok lenni és határozott, de úgy hogy ne vágjon pofán, hogy bocsi, de ez most mi akart lenni?
Pedig a kérdésből igencsak az jön le, hogy udvaroltál neki.
Úgy érzed hogy szereted? Vagy csak ezt akarod neki mondani, hogy végre "túl ess" rajta?
Most akkor megpróbáltad csókolni vagy nem? :D Azok után, hogy nem is udvaroltál neki, már nem vagyok biztos :D
És ha megpróbáltad... de nem adtad jelét, hogy tetszene, akkor mégis mit vártál? Csak így a semmiből? :D
17/L
Ha majd megismer, akkor talán bejössz neki! 2 alkalmas udvarlás. :-))))))
Így semmi esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!