Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után írogat. Ilyenkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után írogat. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet az, hogy pár napja szakítottam a barátnőmmel, mert ő nem szeretett, én meg szenvedtem ettől.

Ez sok dologban megnyilvánult: nem keresett, nem úgy szólt hozzám, stb, de még mondta is, tehát nem légből kapott dolog volt ez a fejemben.

Most, hogy szakítottunk, kb minden 2. nap ír egy sms-t, leír valami vicceset, ami történt vele, vagy szimplán aranyosat, amit ma látott, akármit. Mint amikor még a kapcsolatunk elején voltunk.

Mit jelent ez a 20 éves lányoknál?

Én már nem bírok kiigazodni a nőkön, ezért kérdeztelek meg titeket. Köszi előre is a válaszokat!

2011. jún. 24. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:

sajnos én is irogatok a volt barátomnak és azért mert még szeretem és nem bírom elengedni,és mert legszívesebben újrakezdeném Vele..ő is vissza szokott írni legtöbbször de van,h nem...most pl hétfőn írtam neki és csütörtökön fura mód válaszolt is..

21/L

2011. jún. 24. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
azt jelenti, hogy egy szopós malac
2011. jún. 24. 19:43
 3/6 A kérdező kommentje:
elsőnek köszönöm szépen a válaszát!
2011. jún. 24. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:

szívesen de ez csak az én véleményem,és az én szokásom..lehet,h a bnőd nem ilyen mint én..de az is lehet mert van,h én is azért írok neki,h ne tudjon elfelejteni és h gondoljon rám v pusztán kiváncsi vagyok hogyan áll hozzám a történtek után..

és a te esetedben az is lehet,h megbánta a történteket v sajnos ezt is szem előtt kell tartanod de h azt akarja h még rá gondolj,ne tudj tőle elszakadni nehogy találj más vkit..

de döntsd el h ujra szeretnéd e Vele kezdeni v sem és csak akk reagálj bármit is ha szeretnél még tőle vmit,ha pedig nem akk írd meg Neki h szakítottatok és ne keressen többé..

21/L

2011. jún. 24. 19:57
 5/6 A kérdező kommentje:

én még mindig szeretem őt, viszont nem kezdeném vele újból addig, amíg nem változik meg egy-két dologból. én mondtam neki, hogy azért barátok maradjunk.

tehát igazából szeretnék én is tőle valamit, de csak akkor, ha teljesül, amit írtam. ellenkező esetben nem.

2011. jún. 24. 20:27
 6/6 anonim ***** válasza:

mondd meg akk neki h h te még mindig szereted és h ujra is kezdenéd ha ő is szeretné ezekkel a feltételekkel amiket ide leírtál...bár ez a legyünk barátok szöveg...hát nem tom nekem az ilyenek sose jöttek be pl én most sem tom h pusztán azért ír e vissza az exem mert van még esély v "barátkozni" akar..na mind1..szal puhatold ki szépen h mit akar és mondd el Neki,h mit szeretnél..

21/L

2011. jún. 24. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!