Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek a helyembe újra ezzel a férfival, ha előttetek egy roma lányt dugdosott?
Ha szeretnéd újra az exedet, ez ne tartson vissza...:)
Bár nem vagyok roma, de attól, hogy valaki szegény, még nem koszos... Ez van, neki nem adatott meg a füdőszoba kényelme, attól lehet ugyanolyan tiszta, mint Te, vagy bárki más... Én voltam már együtt olyan lánnyal, akinek nem volt fürdőszobájuk, bár nem volt roma... És hidd el, nem kaptam el tőle semmit, pedig tablettát szedett, nem gumit használtunk... És attól egyáltalán nem biztos, hogy igénytelen, mert nincs lehetősége olyan életvitelre, mint neked, vagy nekem, vagy millió másiknak...
Off: 18:37: Nem kell lenézni a romákat, a cigányokat kell lenézni. De igen, legtöbbjük szegényebb közegben él (nem sokáig, adóemelések, amit ők ugye nem fizetnek). Majd ha 1szer 2szer átsétálsz egy belvárosi aluljárón, megváltozik majd a véleményed.
In: Ha szereted, visszavágysz hozzá, akkor elviszed orvoshoz és kész, elfelejted ezt.
Ha emiatt hagyod, nem szereted eléggé.
Sablönszöveg
-Egy másik 14 éves fiú-
Szia!
Igen, engem biztosan zavarna!Ha te tudod,hogy milyen lánnyal volt együtt, akkor ezt mások (családod, barátaid,haverjaid,szomszédod stb...)is tudni fogják.
Szerintem egy kicsit magadat is lejáratod, ha kibékülsz a volt pasiddal.
Ki tudja milyen betegséget kapott el a csajtól:-(
Eszembe sem jutna!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!