Hogy mutassam ki jobban a barátomnak hogy szeretem?
Szeretnék egy pár jó ötletet kapni, amivel tényleg éreztethetem vele hogy szeretem.
Értelmes válaszokat kérnék, köszönöm !

válasza:Napnál világosabb, újíts valami nagyot a szexben.
Valami extra dolgot vezess be

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mind a ketten 15 évesek vagyunk,és ő egyszerűen tökéletes
Másfél hónapja vagyunk együtt és tiszta szívemből szeretem.Visszafogott,szégyenlős lány vagyok,nehezen oldódok fel,és nehezen tudom kimutatni h szeretem.Pár napja folyton veszekedünk pont ezen h nem érzi h szeretem pediig őrülten szerelmes vagyok belé csak sajnos még...
Évek óta a legjobb barátom egy fiú.Mindketten 18 évesek vagyunk. 3 hónapja mondtam el neki, hogy szeretem és ő tudomásul vette. Nem viszonozta,de nem zavarta,hogy én szeretem őt. Minden ment tovább, kiderült,hogy valamennyire vágyott rám ezért szoktunk szexelni. Én...
Sex még mindig van köztünk.
..nem hisz nekem
Vizsgaidőszakban persze érthető, hogy mindketten leginkább a tanulással foglalkozunk, de úgy gondolom, legalább napi fél órája juthatna rám... Szeretem még mindig (már másfél éve), de hogy hanyagol, azt egyre kevésbé tudom eltűrni. Szóltam már neki emiatt, de nem úgy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!