Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj/fura, ha a barátom néha túl érzékeny?
Figyelt kérdés
néha elsírja magát, ha összeveszünk, és könnyen elérzékenyül romantikusabb pillanatokban ez probléma? nem fura?2012. ápr. 10. 23:50
1/7 anonim válasza:
Nem! Ez neveltetéstől is függ. De nem fura ha valaki férfi létére érzékenyebb az átlagnál! :)
2/7 anonim válasza:
mond meg neki hogy ne nézzen annyi Twilight-ot
3/7 anonim válasza:
Hát szerintem ez olyan, hogy kinek mi irritáló, ha téged nem zavar hogy ilyen, akkor nincs baj.
Te is megnézzheted életem problémáját ha gondolod :P
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
5/7 anonim válasza:
Én akkor hagytam abba a Titanic-nézést, amikor már nem sírtam el magam a végén. Vagy ötször így is láttam. True story. 29/F
6/7 anonim válasza:
Neked kell tudnod, hogy téged ez mennyire zavar/nem zavar.
Amúgy minden ember másmilyen, fiúk között is vannak ilyen érzékeny lelkek.
7/7 anonim válasza:
Az hogy elérzèkenyül azt jelenti hogy sokat jelentesz neki vagy pedig ö ilyen èrzèkenyebb tipus de ha téged nem zavar akkor semmi baj nincs vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!