Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok van köztetek olyan...

Lányok van köztetek olyan akinek zsugori a barátja? Titeket ez nem zavar?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem várom el egy fiútól, hogy mindent ő fizessen neki, de hogy meg sem kérdi egyszer sem, hogy meghívhat-e sőt még hangot is ad annak, hogy fogához veri a garast... Ez csak nekem furcsa? Amúgy semmi gond a fiúval, csak hát ez olyan szokatlan nekem.
2012. máj. 22. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
én örülnék ha a pasim nem költené össze vissza a pénzt..:D
2012. máj. 22. 22:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én férjem is ilyen. Fáj neki, ha pénzt kell kiadnia. Zsugori és ennyi, nagyon megértelek.
2012. máj. 22. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Akinek lenne miből és mégis sajnál meghívni az zsugori,de akinek nincs midere az bizony odafigyel,hogy mire költ és nem fogja feleselgesen dobálni az a kevés kis pénzét

20F

2012. máj. 22. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Kezdj el félni! :)

Én azóta tudom vinni valamire, mióta nincs barátnőm!!!

Ennyi...

2012. máj. 22. 22:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Az első barátom oly annyira nem költött, hogy elrángatott a boltba hogy vegyek neki chipset meg elvárta hogy vegyek neki pulcsit ezt meg azt és marhára irritált. Nem kellene még egy olyan pasi
2012. máj. 22. 22:25
 6/7 anonim ***** válasza:
46%

na ne csináld már! fenn tudsz akadni azon, hogy nem ajánlja fel, hogy fizet bármiért?

szerinted a fizetését miből kapta? a munkájából amit, valószínűleg mint a többség, utál. vagy a szülei adnak neki zsebpénzt, ez esetben elvárod, hogy a szülei hívjanak meg dolgokra.

én furcsállom, hogy furcsállod, hogy nem ajánlja fel, hogy fizet.

vagy te annyira jó nő vagy, hogy a magas kereslet felverte az árad. de akkor nem a gyakorikerdesekre írnál, hanem lépnél a következőhöz.

2012. máj. 22. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Aki nem szokott hozzá ahhoz,hogy a szülei mindenen spórolnak,pedig nincs mire,esetleg nem szegénységben nőtt föl vagy/és otthon mindent megkapott,annak nem ez a természetes.Ennyi.
2012. aug. 4. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek van olyan, hogy valaki egész életében nem lesz szerelmes?

Még soha nem voltam szerelmes (24/l), persze még van időm, de az az igazság, hogy azt látom magam körül, hogy elég könnyen szerelembe esnek a korosztályomban (is), engem mérföldekkel lehagyva. Arra is gondoltam, hogy esetleg képtelen vagyok erre az érzésre. Gondolom...

A barátnőm pár hónapja egy buliban smárolt egy fiúval és egy lánnyal is. Elmondta. Nehezen de megbocsátottam neki, de engem még mindig nagyon zavar...

Én 18éves vagyok,a barátnőm pedig 16. elmondása szerint nem biszex, és a fiú is csak haver.és természetesen arra fogta hogy ittas állapotban voltak.

Csak engem zavar ez?

Gyakran látom a neten (főként facebookon), hogy ha valakik összejönnek, felkerül egy közös kép, vagy írnak egymásnak, akkor alatta a kommentek leginkább azok, hogy "sokáig!" Csak én tartom ezt a 'jókívánságot' idiótaságnak? Mást nem idegesít?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!