Lányok van köztetek olyan akinek zsugori a barátja? Titeket ez nem zavar?

válasza:

válasza:

válasza:Akinek lenne miből és mégis sajnál meghívni az zsugori,de akinek nincs midere az bizony odafigyel,hogy mire költ és nem fogja feleselgesen dobálni az a kevés kis pénzét
20F

válasza:Kezdj el félni! :)
Én azóta tudom vinni valamire, mióta nincs barátnőm!!!
Ennyi...

válasza:

válasza:na ne csináld már! fenn tudsz akadni azon, hogy nem ajánlja fel, hogy fizet bármiért?
szerinted a fizetését miből kapta? a munkájából amit, valószínűleg mint a többség, utál. vagy a szülei adnak neki zsebpénzt, ez esetben elvárod, hogy a szülei hívjanak meg dolgokra.
én furcsállom, hogy furcsállod, hogy nem ajánlja fel, hogy fizet.
vagy te annyira jó nő vagy, hogy a magas kereslet felverte az árad. de akkor nem a gyakorikerdesekre írnál, hanem lépnél a következőhöz.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Még soha nem voltam szerelmes (24/l), persze még van időm, de az az igazság, hogy azt látom magam körül, hogy elég könnyen szerelembe esnek a korosztályomban (is), engem mérföldekkel lehagyva. Arra is gondoltam, hogy esetleg képtelen vagyok erre az érzésre. Gondolom...
Én 18éves vagyok,a barátnőm pedig 16. elmondása szerint nem biszex, és a fiú is csak haver.és természetesen arra fogta hogy ittas állapotban voltak.
Gyakran látom a neten (főként facebookon), hogy ha valakik összejönnek, felkerül egy közös kép, vagy írnak egymásnak, akkor alatta a kommentek leginkább azok, hogy "sokáig!" Csak én tartom ezt a 'jókívánságot' idiótaságnak? Mást nem idegesít?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!