Hogy lehet elengedni valakit, akit szeretsz?
Figyelt kérdés
A barátom szakitott velem, mindegy mi az ok,a lényeg,hogy el kell engednem:( Nem akarom ezt az ürességet érezni amit érzek. Semmilyen elfoglaltság nem segit úgy érzem:( Ti hogyan éltétek meg ha a szerelmeteket el kellett engedni lélekben, mert ö nem akarta folytatni? Iszonyat nehéz:(2012. júl. 9. 18:34
1/12 anonim 

válasza:

válasza:Zene, kikapcsolódás, utazás:) 24F
2/12 anonim 

válasza:

válasza:Kirándulás, társaságba járás. Nem jó ilyenkor az egyedüllét, nem szabad gondolkodni rajta.
3/12 A kérdező kommentje:
Tudom, de nincs az az elfoglaltság ami teljesen kikapcsolná az agyam. De nem is ezt kérdeztem amúgy:) Úgy érzem elvitte magával a lelkem egy részét. Elveszett és üres vagyok, nem találom a helyem. Bár ne kéne ezt éreznem. Nagyon nehéz.
2012. júl. 9. 18:43
4/12 anonim 

válasza:

válasza:Sehogy,mert nem tudok túllépni rajta.
5/12 anonim 

válasza:

válasza:Szemléletváltás,szemléletváltás!!!
Akit szeret az ember,azt el kell engednie!!
6/12 anonim 

válasza:

válasza:Én 3 éve probálom, de nemigazán sikerül, minden évben csökken, de nem eléggé.
18/f
7/12 anonim 

válasza:

válasza:Figyelj, örülj, hogy legalább te már nem vagy szűz! Gondolj bele, azoknak milyen sz@r a helyzete! Vagy akinek a kedvese nem szakít, hanem megmakkan. Vagy a nyomorékoknak. Vagy az afrikai éhezőknek... Egyél sok csokit, bőgjél az ágyadon magadhoz szorítva a kedvenc plüssállatkádat vagy a párnát, meglátod jobb lesz!
8/12 anonim 

válasza:

válasza:Nem lehet elengedni, meg kell próbálni hanyagolni, kevesebbet beszélni, találkozni vele. Ha ő keres, válaszolj, de te próbáld kevesebbszer keresni. Nekem így sikerült elengednem és lemondani róla. Erősnek kell lenni hozzá.
9/12 A kérdező kommentje:
5/6-os, el is engedtem, nem keresem, nem erröl van szó. Hanem az érzésekröl, amivel nem tudok mit kezdeni.
2012. júl. 9. 18:46
10/12 anonim 

válasza:

válasza:Amíg vannak érzéseid, addig nem engedted el. Ez olyan, mint a megbocsátás, hiába mondod neki, hogy megbocsátottál, akkor is ott van a seb a lelkedben. Most ez a seb az érzés, és az emlékek.
Kapcsolódó kérdések:
Hogy lehet olyan valakit elengedni, akit teljes szívedből szeretsz?
A volt barátomról van szó. Már fél éve próbálok túllépni rajta, vannak barátaim, lekötöm magam. De mindennap eszembe jut, sírok is miatta. Már annyira jó lenne ha elmúlna ez az érzés. Állandóan nyomozgatok utána, most van bnője, ez is nagyon rosszul esett. Hívnak fiúk...
Akit szeretsz engedd el?! Hogy tudod elengedni akit szeretsz?
Hogy tudod azt mondani annak az embernek akit szeretsz, hogy menj?
Akit szeretsz engedd edd?! Hogy tudod elengedni akit szeretsz?
Hogy tudod azt mondani annak az embernek akit szeretsz, hogy menj?
Hogy lehet elengedni azt akit szeretsz?
Hogy lehet gyorsan elfelejteni a barátnőm?
Volt már olyan, hogy úgy érezted annyira szeretsz valakit, hogy nem tudnád elengedni?
Mi lett a vége? Mit kell ilyenkor tenni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!