Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha nem vagyok se szép, se...

Ha nem vagyok se szép, se igényes, se gazdag, hanem okos vicces és határozatlan kisfiú, akkor mekkora az esélyem, hogy szép csinos barátnőt szerezzek?

Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 18:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
40%
2012. okt. 19. 18:27
 2/16 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok és duci önbizalom hiányos
 3/16 A kérdező kommentje:
nem inkább 41,2%?
 4/16 anonim ***** válasza:
0.
2012. okt. 19. 18:28
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
miért nem vagy igényes?.... bocs, de ennek természetesnek kéne lennie.
2012. okt. 19. 18:28
 6/16 A kérdező kommentje:
hát hogy nem hordok ilyen trendi ruhákat, hanem egyszerűeket
2012. okt. 19. 18:29
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

Egyikkel se lenne különösebb gondom, de a kisfiú szó kicsit taszít :/ Nem járok kisfiúkkal csak férfiakkal,bocsi!

Igényesség azért nem ártana..

2012. okt. 19. 18:30
 8/16 anonim ***** válasza:
82%

akkor nem igénytelen vagy.

ha igénytelen lennél akkor koszos, gyűrött ruhában járnál, nem fürdenél stb stb. így csak annyi, hogy egyszerű ruháid vannak

2012. okt. 19. 18:31
 9/16 ASOT ***** válasza:
62%
így ebben a formában és ezzel a hozzáállással 10% esélyed van abban az esetben ha valaki megsajnál, vagy egy hasonló lánnyal futsz össze mint te.
2012. okt. 19. 18:32
 10/16 anonim ***** válasza:
60%

1, Ha 27 éves vagy, akkor már nem vagy kisfiú.

2, Igényes lehetsz.

3, Ha kövér vagy és emiatt nem találsz magadnak nőt, kicsit próbálj meg sportolni, nem muszáj teljesen lefogyni, csak hogy jobban érezd magad.

4, Ha okos lennél, nem írnál ki ilyen kérdéseket, szóval szerintem azt a tualjdonságo ne emeld ki annyira.

2012. okt. 19. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Miért félnek a férfiak az igényes, csinos, dekoratív hölgyektől? Miért nem mernek közeledni? Előítéletek miatt, vagy önértékelési problémák miatt?

30 éves vagyok,és hiába tetszem messziről sokaknak. Nem közelednek. Akik igem,azok nekem nem tetszenek. Nem szeretnék szerelem nélkül belemenni egy kapcsolatba,de már egyedül sem jó lenni. Igazán nem érdekel,hogy néz ki a másik,csak a belső értékek fontosak. De a...

Duci vagyok, de szeretnék divatosan illetve lányosan felöltözni rocker stílusban, hogy tegyem?

A mindenem a rock, és szeretném kimutatni, de nem akarok igénytelennek tűnni, mert adok a külsőmre, de sajnos kicsit ducibb vagyok így a feszülős cuccokat nem szeretem, adnátok ötletet, hogy hogyan öltözhetnék fel? :D Vagy csinálhatnék magamnak vmiből valami újat? Kérlek segítsetek!

Hol vehetnék ehhez hasonló, igényes, csinos, babás combfixet?

Rengeteget kerestem, de nem nagyon találtam, igazán szépen, remélem, hogy mások is kerestek már ilyet és több szerencsével jártak. Örülnék ha a színeknél a fehér és a rózsaszín maradna. Megfizethető áron. Pest környékén, bár ha nem olyan nagy a postaköltség, akkor...

Csinos apartman, hotel, vagy wellnes jó áron. Viszont igényes és Bp-en?!

Fiatalok vagyunk a párommal és szeretném meglepni, 1-2 napról lenne szó! Nincs rá sok pénzem, de nem valami lerobbant helyre szeretnék menni..:) Szóval amit kell ráköltenék:) Ha tudtok valami jót, tapasztalat irjatok lécci!!!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!