Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért ilyen rendesek/megértőek a lányok pedig ránézésre félelmetesnek tűnnek?
Ránézésre tök félelmetesnek tűnnek, mert szépek, de ha meg oda megyek beszélgetni velük, nagyon barátságosak. Kedveskednek, nevetgélnek, még akkor is ha semmi poénosat nem mondok :D
Pedig egy átlag srác vagyok :S
"Felmerül a kérdés, hogy mi a szarabb? Ha eleve el sem éred a boldogságot, vagy ha már ottvan a kezedben egy kis ideig, élvezed, és mikor már elmélyülnél benne, akkor szertefoszlik, mert a kis pillangó tovareppen!"
Nagyon jó kis elemzést írtál! Láttad a Tőzsdecápákat? Ha nem, akkor leírom, mire gondoltam. Michael Douglas mondja benne Charlie Sheen-nek a végén:"Ha sok pénzed volt és azt elveszíted, az sokkal rosszabb, mintha soha nem is lett volna!"
Ezen most jót nevettem, elképzeltem egyik barátnőmet a virágos ruhájában járkálva, nem tudom, hogyan lehetne ez félelmetes bárki számára:D
A szépség nem garancia arra, hogy az illető lány egy paraszt, de arra sem, hogy kedves. Meg eleve, ki számít szépnek? Az internet televan sztárok smink nélküli képeivel, meg "Ki a legszebb nő?", meg "Melyik lány szebb?" kérdésekkel, ahol elég egyértelműen kiderül, hogy elég sokféle lány lehet szép. Máskor meg jön a kritika, hogy jéé ez a modell nem is tetszik a vakolat nélkül , stb.
Ha pedig azt tekintjük, hogy minden fiatal, igényes lány egyben szép is, akkor a kérdés feltevője kb rettegésben élhet:-)
"Sokan meg ott lődörögnek körülöttem de nem kérnének fel táncolni. "
Hát lehet, hogy nem ugyanazt nevezzük táncnak :D
Szerintem a férfiak félelmetesek, mert erősebbek nálam, és meg tudnak ölni vagy erőszakolni.
De a beégés, az is biztos rossz... fogalmam sincs, milyen, csak a középiskolai évem alcíme lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!