Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, találkozzak a fiúval vagy csak rosszabb lenne? Segítséég. = (
Az a helyzet, hogy még nyáron kavartunk egy fiúval.(16/L-17/F) Neki volt illetve van barátnője, de akkor pont szakítottak, mert a srác belém zúgott. Teljesen odáig voltam érte,de egyszer csak kijelentette, hogy maradjunk barátok, mert nem tudjuk megoldani a találkozást (nem lakunk túl messze, de azért elég kivitelezhetetlen a mindennapos találkozás).Ezután összejött az exével. Oké, nagy szenvedések közepette, túltettem magam rajta, iszonyatosan beleszerettem egy másik fiúba, ami a mai napig tart. Vele ez reménytelen, mert ki nem állhat, egyik ismerősöm kavar a háttérben, a pasi utál...le is mondtam róla, de ettől függetlenül nagyon szeretem. Most a napokban megint felvette velem a kapcsolatot a srác. Találkozni akar velem. Most is együtt van a barátnőjével, de rólam álmodozik, ilyeneket ír, hogy gyönyörű vagyok stb. Szeretem, de ez inkább csak szeretet...a másik fiú az akit nagyonnagyon szeretek és nem tudom most hova tegyem őt :S Azt mondta barátilag szeretne találkozni, de ismerem annyira, hogy nem bírna ki, hogy ne csókoljon meg...én meg amilyen hülye vagyok hagynám :/ Nagyon szerettem, hónapokig padlón voltam miatta, most mégis úgy érzem csak barátilag szeretem nagyon, de hiányzik ha nem beszélünk :(
és a legszörnyűbb az egészben, hogy a barátnőjével is jóba vagyok és nem szeretném tönkretenni a kapcsolatát, de ha a fiú nem szereti akkor előbb utóbb úgyis szakít :S
szerintetek találkozzak vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!