Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg a barátomnak...

Hogy mondjam meg a barátomnak hogy előtte sok kalandom volt?

Figyelt kérdés
1 hete jöttünk össze, nem tud róla, viszont szeretném még az elején tisztázni, nehogy mástól tudja meg, vagy megharagudjon mert nem mondtam el. Hogy tudnám ezt kellemesen elmondani neki?
2013. febr. 20. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
miért kellene tudnia? szerintem abban biztos, hogy nem ő az első, a többi meg annyira nem fontos.
2013. febr. 20. 16:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Elmondod és kész.
2013. febr. 20. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy hét után még kicsit korainak tartom erről beszélni, de a te döntésed. Hozd fel a témát az exekről, szerintem elég, ha annyit mondasz, hogy volt egy kissé vadabb korszakod, amikor nem akartad lekötni magad, ezen mindenki túlesik. Ebből egyrészt valószínű érteni fogja, mire akarsz kilyukadni, ha érdeklődik a további részletek felől, úgyis megteszi, de az is lehet, hogy nem érdekli, mi volt előtte.
2013. febr. 20. 16:58
 4/5 anonim válasza:
Sehogy! Ha mástól hall valamit, tagadj vagy szépíts! Egy hapsi sem bírja elviselni, hogy más is járt az ő ,,birtokán".
2013. febr. 20. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Kellemesen? Sehogy. Viszont mindenképp joga van tudni.
2013. febr. 20. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

A barátomnak akarok egy szives nyakláncot adni, amit ketté kell törni és a fele nálam marad a másik pedig az övé. Srácok, ti örülnétek egy ilyesféle...

Én 16 vagyok,ő 18,és 3 hónapra gondoltam,pár nap múlva lesz.Rákérdeztem nála hogy hordott e már ilyesmit,persze hogy haverjával vagy bármi.Azt válaszolta hogy nem.Erre megkérdeztem hogy és ki e próbálná,azt mondta hogy hát elhordaná.Viszont nem akarok túl nagy...

A barátomnak hogyan kedveskedjek ha meg csaltam és csalódott lett?

Nagyon megbántam és mindent elszeretnék követni hogy feledje el, és minden legyen a régi köztünk.. segítsetek nekem..

Mit adjak valentin napra a barátomnak?

féléve vagyunk együtt, a szüzességemet nem szeretném még elveszíteni, sajnos fénykép, csoki, boxer kilőve...előre is köszönöm a segítséget:)

Mit vegyek a barátomnak Valentin napra?

igen,tudom,hogy ma van,de mivel csak szombaton tudunk találkozni,így van még egy kis időm. lányok,fiúk milyen ötletet tudnátok nekem adni?

Valentin napra jó ötlet a barátomnak? Még mit lehetne kitalálni?

Arra gondoltam, holnap, valentin nap alkalmából elkészítem páromnak az egyik kedvenc ételét, a szezámmagos csirkemellet. Eddig mindig akkor ettünk ilyet, mikor moziba mentünk,mivel a mozi mellett van egy kínai étterem. Csak az a baj,hogy ritkán járunk arra,és nem is...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!