Hogy mondjam meg a barátomnak hogy előtte sok kalandom volt?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én 16 vagyok,ő 18,és 3 hónapra gondoltam,pár nap múlva lesz.Rákérdeztem nála hogy hordott e már ilyesmit,persze hogy haverjával vagy bármi.Azt válaszolta hogy nem.Erre megkérdeztem hogy és ki e próbálná,azt mondta hogy hát elhordaná.Viszont nem akarok túl nagy...
Nagyon megbántam és mindent elszeretnék követni hogy feledje el, és minden legyen a régi köztünk.. segítsetek nekem..
féléve vagyunk együtt, a szüzességemet nem szeretném még elveszíteni, sajnos fénykép, csoki, boxer kilőve...előre is köszönöm a segítséget:)
igen,tudom,hogy ma van,de mivel csak szombaton tudunk találkozni,így van még egy kis időm. lányok,fiúk milyen ötletet tudnátok nekem adni?
Arra gondoltam, holnap, valentin nap alkalmából elkészítem páromnak az egyik kedvenc ételét, a szezámmagos csirkemellet. Eddig mindig akkor ettünk ilyet, mikor moziba mentünk,mivel a mozi mellett van egy kínai étterem. Csak az a baj,hogy ritkán járunk arra,és nem is...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!