Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátomnak akarok egy...

A barátomnak akarok egy szives nyakláncot adni, amit ketté kell törni és a fele nálam marad a másik pedig az övé. Srácok, ti örülnétek egy ilyesféle ajándéknak? Nem fogja azt érezni hogy ez túl nagy kötelék?

Figyelt kérdés
Én 16 vagyok,ő 18,és 3 hónapra gondoltam,pár nap múlva lesz.Rákérdeztem nála hogy hordott e már ilyesmit,persze hogy haverjával vagy bármi.Azt válaszolta hogy nem.Erre megkérdeztem hogy és ki e próbálná,azt mondta hogy hát elhordaná.Viszont nem akarok túl nagy 'lépéseket' se,mert barátnőm azt mondta hogy még ez nagyon korai.Nem kérek bunkó ötleteket,csak értelmes válaszokat,és előre is köszönöm a segitséget. ! :)

2013. febr. 19. 13:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Életemben nem láttam olyat, hogy egy fiú szívesen hordana szivecskés nyakláncot. Ilyet inkább legjobb barátnők szoktak. Inkább lepd meg egy vacsival, vagy valami egyszerű ajándékkal. (Mondjuk az is fura, hogy a 3 hónapot így meg kell ünnepelni.)
2013. febr. 19. 13:03
 2/15 anonim ***** válasza:
77%

majd az évest ünnepeld, az valami, lehet, hogy két hét múlva már nem is vagytok együtt

nagyon gyerekes a gondolkodásod (gondolom a szex persze már rendszeresen megvan...)

egyébként tényleg nem fiúnak való ajándék, kivéve, ha ő vesz ilyet ,az más, az jelent valamit

ez a szívecske, meg hasonlók a nők hülyesége (én is nő vagyok, mielőtt nekem esik valaki), a pasik nem értékelik nagyon

2013. febr. 19. 13:07
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem igazán ünnepelnénk,de azért szeretném valamivel meglepni.:) és köszönöm ezt a vacsi ötletet gondolkodtam ilyesmiben is. Egyébként egyik ismerősömnek is van és hordja a pasija.:)
2013. febr. 19. 13:07
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem egy pasinak ez elég ciki. Azt tuti ne várd hogy hordja is.
2013. febr. 19. 13:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztos csak azért hordja, mert muszáj.
2013. febr. 19. 13:09
 6/15 anonim ***** válasza:
64%
Ha egy papucs nyugodtan vegyél neki.
2013. febr. 19. 13:10
 7/15 anonim ***** válasza:
Szegény fiú, biztos alig várja, hogy egyszer "véletlenül" elszakadjon. :D
2013. febr. 19. 13:11
 8/15 anonim ***** válasza:
Az első jól írta, nekem is a legjobb barátnőmmel van ilyen közös láncom...:D Szerintem a srácok nem rajonganak az ilyesmiért.:)
2013. febr. 19. 13:14
 9/15 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de egy pasinak elég férfiatlan egy ilyen nyaklánc.A válaszából is kiderült,hogy bűn ciki lenne a számára,de a kedvedért felvenné,inkább hanyagold.Ha mindenáron ünnepelni kell a hónapfordulókat,menjetek inkább piknikezni.
2013. febr. 19. 13:17
 10/15 anonim ***** válasza:

Múltkor mikor egy üzletben járkáltam, én is láttam ilyen ajándékot, és elsőre én is nagyon aranyosnak találtam. Viszont mikor jobban belegondoltam, háát... nem hiszem, hogy azt a szívet pont a nyakában szeretné hordani a srác. A saját pasimat alapul véve, max. kulcstartót vennék, ami ilyen kettétört szíves. De nyakláncot tuti nem. El se tudom képzelni a nyakában.. :D

A másik pedig, hogy 3 hónap után ilyen személyes ajándékot adni túl sok.. Vegyél bonbont, csokit, vagy nemtom.. Csak ne plüsst! :D

18/L

2013. febr. 19. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Elítélendő dolog, ha egy kapcsolatban férfi létemre "nő" akarok lenni? Látens meleg vagyok esetleg? Találok ilyen párt magamnak?

Nők érdekelnek, de eléggé nőies gondolkodású vagyok sajnos, tehát szeretem, ha nő udvarol, nő irányít, biztonságban vagyok a nő mellett stb stb., tehát "nő" szeretnék lenni egy kapcsolatban. De sajnos eddig ilyen nő nem volt még aki ilyen pasit szeretne, nem tudom...

Lezáratlanak érzem ezt az "ügyet"! De megalázkodni nem fogok miatta, és könyörögni sem akarok neki. Meleg téma, többi lent?!

Írtam ki egy kérdést régebben,amit linkelni is fogok.P-ről van szó,neki írtam azt a blogot is.Aki elolvassa meg fogja érteni.Szóval a kérdés: és a blog: Mit tegyek?Fogadjam el a válaszát,és hagyjam ennyibe az egészet,vagy próbáljak meg beszélni vele? Mindenkinek...

Tul sokat akarok négy hónaptol? .

A barátnőm közölte velem hogy nem ugy érzi hogy énvagyok neki az igazi még,"de ez változhat kesőb".. viszont ugy érzi hogy szeret de meg abbansem 100%-os.Szakitani nemszeretne,felhoztam neki hogy tartsunk egykis szünetet a kapcsinkban,de ő ezt értelmetlennek...

Szerintetek én nem vagyok toleráns, ha nem akarok a pasim anyjával együtt élni?

22 éves lány vagyok, a párom 34. Igazából már 10 évvel ezelőtt vett magának Békásmegyeren egy 3 szobás lakást, ahová az anyja a nyakára költözött. Aki egyébként 25 éve együtt van egy pasival, annak pedig szintúgy van lakása a belvárosban. Mégsem költöztek össze soha. A...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!