A barátomnak akarok egy szives nyakláncot adni, amit ketté kell törni és a fele nálam marad a másik pedig az övé. Srácok, ti örülnétek egy ilyesféle ajándéknak? Nem fogja azt érezni hogy ez túl nagy kötelék?

válasza:

válasza:majd az évest ünnepeld, az valami, lehet, hogy két hét múlva már nem is vagytok együtt
nagyon gyerekes a gondolkodásod (gondolom a szex persze már rendszeresen megvan...)
egyébként tényleg nem fiúnak való ajándék, kivéve, ha ő vesz ilyet ,az más, az jelent valamit
ez a szívecske, meg hasonlók a nők hülyesége (én is nő vagyok, mielőtt nekem esik valaki), a pasik nem értékelik nagyon

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Múltkor mikor egy üzletben járkáltam, én is láttam ilyen ajándékot, és elsőre én is nagyon aranyosnak találtam. Viszont mikor jobban belegondoltam, háát... nem hiszem, hogy azt a szívet pont a nyakában szeretné hordani a srác. A saját pasimat alapul véve, max. kulcstartót vennék, ami ilyen kettétört szíves. De nyakláncot tuti nem. El se tudom képzelni a nyakában.. :D
A másik pedig, hogy 3 hónap után ilyen személyes ajándékot adni túl sok.. Vegyél bonbont, csokit, vagy nemtom.. Csak ne plüsst! :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Nők érdekelnek, de eléggé nőies gondolkodású vagyok sajnos, tehát szeretem, ha nő udvarol, nő irányít, biztonságban vagyok a nő mellett stb stb., tehát "nő" szeretnék lenni egy kapcsolatban. De sajnos eddig ilyen nő nem volt még aki ilyen pasit szeretne, nem tudom...
Írtam ki egy kérdést régebben,amit linkelni is fogok.P-ről van szó,neki írtam azt a blogot is.Aki elolvassa meg fogja érteni.Szóval a kérdés: és a blog: Mit tegyek?Fogadjam el a válaszát,és hagyjam ennyibe az egészet,vagy próbáljak meg beszélni vele? Mindenkinek...
A lánynak még eddig nem volt senkije.
A barátnőm közölte velem hogy nem ugy érzi hogy énvagyok neki az igazi még,"de ez változhat kesőb".. viszont ugy érzi hogy szeret de meg abbansem 100%-os.Szakitani nemszeretne,felhoztam neki hogy tartsunk egykis szünetet a kapcsinkban,de ő ezt értelmetlennek...
22 éves lány vagyok, a párom 34. Igazából már 10 évvel ezelőtt vett magának Békásmegyeren egy 3 szobás lakást, ahová az anyja a nyakára költözött. Aki egyébként 25 éve együtt van egy pasival, annak pedig szintúgy van lakása a belvárosban. Mégsem költöztek össze soha. A...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!