Nem is lesz addig egy normális valamire való párkapcsolatom amíg le nem szarom az egész kapcsolatosdit?

válasza:

válasza:akár
lehet hogy érződik mennyire akarsz 1-et és az riasztólag hat

válasza:

válasza:

válasza:Mivel te nő vagy, így elvileg jobbak a lehetőségeid és esélyeid egy párkapcsolatra, de ha ki sem mozdulsz és neten sem vagy fent képekkel, akkor megfosztod magad az esélytől is.
Én csúnya, alacsony, vékony fiúként a kutyának sem kellek, hiába is próbálkozom lányoknál személyesen, neten vagy akárhol is.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Beleszerettem egy cigánylányba és úgy néz ki, hogy ő is érez irántram valamit. Azon kívül, hogy szereti a cigányzenét, nincs vele semmi gond. A viselkedése is egész normális, viszont a családja nagyon cigányos.
Azóta is a hatása alatt vagyok, pedig azt hittem, hogy túltettem magam rajta. Nem tudom, hogy ő mit érez, hiszen kapcsolatban van és elvileg lefoglalja a barátja. 21/F
Mindez azért, mert egy kicsit rápirítottam, ennyi
1,5 éve vagyunk együtt, és egyre többször merül fel, hogy talán örökre:) Nagyon boldog vagyok vele, biztonságban érzem vele a jelenemet és a jövőmet is, és érzem, hogy összetartozunk, de néha rám tör ez a bizonytalanság. Tegnap is (nem tudom mi lett velem) egyszer...
Szituáció a következő : agyonra kivolt szívva a nyaka -_- elterelő szöveg : haverja szívta ki amiért valamit tönkre tett náluk . és ezt az apja is megerősítette előttem cseszte le a haverját hogy normális-e! Eléggáz az egész és büdös az ügy
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!