Melyik lenne a legjobb megoldás?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Megmaradni barátoknak, hogy legalább beszélgetni, néha találkozni tudjanak, vagy a felejtés? Ha legalább egyszer lefekszenek egymással, attól csak mégrosszabb lenne, vagy "enyhítene" a helyzeten, hogy legalább egyszer megkapták egymást? Voltatok ilyen helyzetben?
Szóval három szereplő van. Én(fiú), egy lány, és egy haverom. A dolog úgy néz ki, hogy a lányt mindketten ismertük úgy látásból, kb 1-2 szót váltottunk már vele korábban is, gyakran látjuk egyébként. És nemrég egy buliban beszéltem a lánnyal, és utána kaptam egy...
Barátom most nélkülem jól szórakozik valahol a haverjaival. Ez így van szinte minden hétvégén.Van,hogy péntek és szombat este is. Eddig 'csak'kocsmázni mentek, ma már hozzá még valami szórakozóhelyre is mentek. Meg vagyunk hívva egy barátnőm által szervezett...
4 hónapja szakítottunk a barátommal,3 évig voltunk együtt.Már úgy érzem nem fáj annyira,mégis nagyon sokszor álmodom vele.Még mindig hiányzik...mégis mikor szűnik meg ez az érzés?Mit tehetnék,hogy jobb legyen?Próbálok kevesebbet gondolni rá,viszont az álmok miatt nem igazán megy.
25 éves nő vagyok. Van egy kolegám,aki 38 èves. Együtt dolgoztunk egy èjjelt, és elég egyértelműen a tudtomra adta,hogy tetszem Neki. Eleinte csak beszélgettünk mindenféléről,majd terelte a témát a szex irányába,párkapcsolati problémákra stb... Utána egyre...
Most derült ki,hogy friendzone-olt egy lány. Mikor tudtára adtam az volt a válasza,hogy frindzone (természetesen körülírta finoman, hogy ne tűnjön durvának).A barátságunk nem romlott meg de még mindig szeretem őt és csak szenvedek. Nem tudom mit tegyek mert...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!