Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik lenne a legjobb megoldás?

Melyik lenne a legjobb megoldás?

Figyelt kérdés
Barátommal egy hónapja vagyunk együtt, de én ugy akarok vele találkozni,hogy azért legyen szabadidőnk..Eddig úgy találkoztunk,hogy hétfőn,kedden 3-4órát töltöttünk együtt,utána meg péntek délután 6tól vasárnap délig vagy délutánig együtt voltunk.. Kicsit a hétvége után a hétfő kedd szerintem nem olyan jó ötlet mert elmegyek vasárnap és hétfő délután már együtt vagyunk..Arra gondoltam,hogy kedden és szerdán vagy csütörtökön találkoznék vele és akkor hétvégén megint együtt lennénk.Tudom ezt vele kéne megbeszélnem,meg is fogom,de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2013. nov. 25. 11:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Saga Norén, Malmö?
2013. nov. 25. 12:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de hány éves vagy, hat? Képzeld, egy kapcsolat abból áll, hogy a pároddal beszéled meg a dolgokat, és együtt találjátok ki, hogy mikor találkoztok. Ilyen dolgokban minek kérsz tanácsot másoktól? Vagy ha ennyire ez számít, akkor elmondom az én véleményemet: szerintem egyáltalán ne találkozzatok többet, pici lányka vagy te még a párkapcsolathoz ilyen felfogással.
2013. nov. 25. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Olyan esetben, mikor 2 ember szeretné egymást, de a körülmények miatt nem lehet, mi a legjobb megoldás?

Megmaradni barátoknak, hogy legalább beszélgetni, néha találkozni tudjanak, vagy a felejtés? Ha legalább egyszer lefekszenek egymással, attól csak mégrosszabb lenne, vagy "enyhítene" a helyzeten, hogy legalább egyszer megkapták egymást? Voltatok ilyen helyzetben?

Ilyenkor mi a legjobb megoldás? (Lent kifejtve)

Szóval három szereplő van. Én(fiú), egy lány, és egy haverom. A dolog úgy néz ki, hogy a lányt mindketten ismertük úgy látásból, kb 1-2 szót váltottunk már vele korábban is, gyakran látjuk egyébként. És nemrég egy buliban beszéltem a lánnyal, és utána kaptam egy...

Nagyon dühös és féltékeny vagyok. Mi a legjobb megoldás? Szét robbanok

Barátom most nélkülem jól szórakozik valahol a haverjaival. Ez így van szinte minden hétvégén.Van,hogy péntek és szombat este is. Eddig 'csak'kocsmázni mentek, ma már hozzá még valami szórakozóhelyre is mentek. Meg vagyunk hívva egy barátnőm által szervezett...

Mi lenne a legjobb megoldás, hogy felejthetném el?

4 hónapja szakítottunk a barátommal,3 évig voltunk együtt.Már úgy érzem nem fáj annyira,mégis nagyon sokszor álmodom vele.Még mindig hiányzik...mégis mikor szűnik meg ez az érzés?Mit tehetnék,hogy jobb legyen?Próbálok kevesebbet gondolni rá,viszont az álmok miatt nem igazán megy.

Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás?

25 éves nő vagyok. Van egy kolegám,aki 38 èves. Együtt dolgoztunk egy èjjelt, és elég egyértelműen a tudtomra adta,hogy tetszem Neki. Eleinte csak beszélgettünk mindenféléről,majd terelte a témát a szex irányába,párkapcsolati problémákra stb... Utána egyre...

Mi a legjobb megoldás?

Most derült ki,hogy friendzone-olt egy lány. Mikor tudtára adtam az volt a válasza,hogy frindzone (természetesen körülírta finoman, hogy ne tűnjön durvának).A barátságunk nem romlott meg de még mindig szeretem őt és csak szenvedek. Nem tudom mit tegyek mert...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!