Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Össze-vissza beszél. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze-vissza beszél. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A páromnál felfedeztem, hogy ismeretlen lányoknak ír, hogy akar velük ismerkedni. Igazából csak válaszol egy igennel, ha egy lány megkérdezi. Nekem azt mondja, hogy nem kell neki már más és ő le akar telepedni mellettem, de nem értem akkor ezt miért csinálja.. Azt is el tudom képzelni, hogy csak engem próbál tesztelni, hogy én ezért beszólok-e.. Nem tudom mit higyjek, mert egyik oldalon össze akar költözni a másikon meg ilyeneket csinál... Vélemény?

2014. máj. 5. 20:39
 1/1 anonim ***** válasza:

ne legyél már ilyen naiv... "csak engem próbál tesztelni, hogy én ezért beszólok-e.. " hát hogyne. legközelebb megkefél egy csajt a szemed előtt, de csak tesztel, hogy vajon hány decibellel fogod leüvölteni a fejét?

ismerkedik melletted, és esze ágában sincs letelepedni. téged nyilván ezzel a szöveggel etet, mert ha a szemedbe mondaná, hogy figyu, nem akarok semmi komolyat, csak dugni, de jó, hogy ha nem jön össze semmi, te mindig itt vagy, vele maradnál? naná, hogy nem.

2014. máj. 5. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!